Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επίστρατος και ο Κατσούρας…

Επίστρατος

Αφού έκανε την επανάστασή του και πέρασε από διάφορες μεταλλάξεις, ξαναγυρίζει στην αφετηρία και στρατεύεται πάντα για το καλό του τόπου ο Θεσπρωτός Χρήστος Κατσούρας.Έτσι με ανακοίνωση που εξέδωσε δηλώνει:«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου για συστράτευση και επανένταξη στην κοινοβουλευτική ομάδα είναι, στη σημερινή συγκυρία, πολιτικό μας καθήκον. Η αποδοχή της πρόσκλησης σημαίνει την ανάληψη της αναλογούσας ευθύνης μας για την κοινοβουλευτική περίοδο που τελειώνει, την αναγνώριση του δικαιώματος του νέου προέδρου για ένα καινούργιο ξεκίνημα με το πολιτικό πλαίσιο που έθεσε και της υποχρέωσής μας να συμμετέχουμε σε μια εξαιρετικά δύσκολη εθνική προσπάθεια για μια αυτοδύναμη Ελλάδα». Και μένουν οι ψηφοφόροι της ακριτικής περιοχής με το ερώτημα ποιος είχε δίκιο,ο επίστρατος Χ. Κατσούρας του Απριλίου ή ο Χ.Κατσούρας του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου;Και ύστερα παραπονούνται ορισμένοι πολιτευτές, όταν αμφισβητούν την αξιοπιστία τους…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Ασε τον Κατσούρα ήσυχο. Άλλοι είκοσι να είχαν το ήθος του μέσα στη Βουλή δε θα ήμασταν εδώ που είμαστε… Κριτική ναι αλλά με σεβασμό σε κάποιον που δεν μπήκε ανεπάγγελτος και με ρουσφέτια στη Βουλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *