Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δεν φοβάστε μη τις κάψει;

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται η υλοποίηση του προεκλογικού σχεδιασμού που με κάθε λεπτομέρεια οργάνωσε έγκαιρα ο υποψήφιος της Ν.Δ. στο νομό Βασίλης Τσιαλιαμάνης. Περιοδείες σε χωριά, συναντήσεις με φορείς, ραντεβού με πολίτες και φυσικά δημόσια κατάθεση θέσεων και προτάσεων για την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας. Το σημαντικό για τον ίδιο είναι ότι δεν περίμενε να ανακοινωθεί επίσημα το ψηφοδέλτιο, αφού εδώ και μήνες μεθοδικά και ουσιαστικά έχει κάνει όλη τη σχετική προεργασία. Θα πάει καλά και τα μηνύματα που φθάνουν για τον ίδιο, μιλούν για μια νέα, φρέσκια και πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα. Μπορεί να μην σπάει με τίποτα η δυάδα στην κορυφή (Τασούλας-Καλογιάννης), όμως για την προνομιούχο τρίτη θέση θα πέσουν κορμιά με τους Β. Τσιαλιαμάνη και Φ. Σιάκα να έχουν σαφές προβάδισμα.
                                                             EPIRUSGATE 
 Πάει ο άνθρωπος! Θα τον κάψουν…Και ποιος είπε ότι η τρίτη θέση είναι προνομιούχα; Δεν διαβάζουν άραγε τις δημοσκοπήσεις; Μόνο τις αναρτούν;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *