Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η Κυριακή των μεγάλων παπουτσιών



 Του Στέφανου Καραμούτσιου

   Όπως το είχαμε προβλέψει και το είχαμε επισημάνει σε όλους τους τόνους η χτεσινή Κυριακή αποδείχτηκε η Κυριακή των μεγάλων παπουτσιών. Γιατί έφαγαν κυριολεκτικά “παπούτσι” τα καθεστωτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ, ΔΗΣΥ. “Παπούτσι” ξεχωριστά έφαγαν ο υπερφίαλος Βενιζέλος, ο γραφικός και ανασφαλής Σαμαράς, η Ελένη Λουκά του Περισσού Παπαρρήγα, ο γελοίος Καρατζαφέρης και η συστημική και πορφυρογέννητη Ντόρα.”Παπούτσι” και μάλιστα κατακέφαλα έφαγε ο αδιόρθωτος δικομματισμός, τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και μια τεράστια μούντζα ο εμπνευστής του τραγελαφικού εκλογικού νόμου, καθηγητής της συμφοράς Προκόπης (όνομα και πράμα) Παυλόπουλος..
Σήμερα είναι μια διαφορετική μέρα για όλους. Για τους “παπουτσωμένους” που περιδεείς λένε κάθε πολιτική ανοησία, για τους νικητές που αμήχανοι στέκονται μπροστά στη νέα πραγματικότητα και για το λαό που ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τη δύναμή του. Αρχίζει μια νέα περίοδος για τη χώρα, ιστορική και λίαν ενδιαφέρουσα σε ένα πολιτικό σκηνικό με νέους πρωταγωνιστές αλλά και κομπάρσους και με ένα λαό που αποφάσισε επιτέλους να καθήσει…κάτω από τη μπάρα και να τη σηκώσει. Και με ένα Πρόεδρο Δημοκρατίας που καλείται να αντιληφθεί ότι ο ρόλος του δεν είναι για τελετές και παρελάσεις…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *