Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΔΗΜΑΡ ή Δημαρά ψήφισε ο Κωστής Δημάρατος;



 Ο κουμπάρος μας ο Κωστής Δημάρατος κρατούσε από μεγάλο σόι διπλωματών. Αριστερόφερνε αλλά ανέλυε προσεκτικά τους διεθνείς συσχετισμούς Ο συνεπώνυμος πρόγονος του υπήρξε αρχιγραμματέας του Αλή Πασά, γνωστός και ως Κώστας ο Γραμματικός.

Λόγω του ραντεβού με την υστερία που είχε προκαλέσει ο θρίαμβος του Αλέξη διαταράχτηκε μια καλή οικογενειακή σχέση χρόνων. Ο κουμπάρος ήταν ευτυχής με το στραπάτσο του ΠΑΣΟΚ αλλά φαινόταν πολύ προβληματισμένος με τους  ‘έξω’. Να απαιτήσουμε ξεκίνησε να λέει, να γίνει σεβαστή στο εξωτερικό η όποια ετυμηγορία σε εταίρους, δανειστές και κυρίως… γείτονες!Επισήμανε πως η διεθνής θέση της χώρας ορθώς αμφισβητείται ακόμη κι αν η πλειοψηφία των εκλογέων δεν είχε τέτοια πρόθεση αλλά στόχευε απλώς σε ένα «εσωτερικό ξεκαθαρισματάκι». Οι αιωνίως αμφίθυμοι Έλληνες μπορεί να θέλουν και να παραμείνουν στο ευρώ και να αμφισβητούν τη συνταγή της τρόικα αλλά για τους επαναστάτες η οικονομική κρίση δεν αποτελεί παρά την αφορμή.
 Άσε λοιπόν τους  μικροαστούς να πιστεύουν πως έστειλαν μήνυμα στους λύκους με το οποίο τα πρόβατα απαιτούν καλύτερους όρους σφαγής…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *