Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η γιαγιά μεταπολίτευση



  Η γιαγιά είχε γεννηθεί το 1941, παιδί της πείνας και της κατοχής. Στα 33 της έζησε τους δίδυμους θριάμβους της μεταπολίτευσης και της απελευθέρωσης των φύλων  

                                                                                                                                                          
     Τότε είχε τσαντιστεί που οι Έλληνες απάντησαν θετικά στο δίλημμα «Καραμανλής ή χούντα» αλλά σήμερα προβληματιζόταν που απάντησαν αρνητικά στο «Σαμαράς ή χούντα»…
     Τότε παραληρούσε σαν έφερνε ο Α Παπανδρέου, στις αποσκευές του από το εξωτερικό, το ΠΑΣΟΚ ενώ σήμερα θρηνούσε που το πήρε και έφυγε, πίσω στο εξωτερικό ο κ. Γ Παπανδρέου.
    Τότε το πολιτικό σύστημα είχε σφρίγος, ζωντάνια και αποθέματα ηρώων (αληθινών και γιαλαντζί)  ενώ σήμερα είναι ένα εκτροφείο πασίγνωστων λαμογίων και λιγοστών ηλιθίων.
   Τότε ήταν οι χουντικοί καθηγητάδες που σηκωνόταν όρθιοι μπροστά στους επαναστάτες φοιτητές τους, ενώ σήμερα ακούγεται το «Εγέρθητι» του κ. Μιχαλολιάκου και σηκώνονται οι υπάλληλοι του ΔΟΛ.
    Τότε εκείνη ήταν νέα και η οικονομία απογειωνόταν, ενώ τώρα η μεν οικονομία καταδύεται αυτή δε έχει πατήσει τα εβδομήντα.
“Ζούμε μέσα σε ένα όνειρο που τρίζει σαν το ξύλινο ποδάρι της γιαγιάς μας”, ακούστηκε η αναιδής φωνούλα του εγγονού της, του Αλέξη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *