Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποκαλύπτουμε το όνομα του νέου μεταβατικού πρωθυπουργού!



Ο Α, Νταβανέλος με το πρόσωπο γυρισμένο και ο Χ. Λαζαρίδης, με το πρόσωπο στο φακό από την κατάληψη του ΟΣΕ

 Ο κ. Αντώνης Νταβανέλος είναι το πρόσωπο το οποίο φέρεται διατεθειμένος να αποδεχθεί  για τη θέση του μεταβατικού πρωθυπουργού, ο κ Αντώνης Σαμαράς Πρόκειται για πρόσωπο έκπληξη μετά από εισήγηση του στενού συνεργάτη του και βουλευτού πλέον, κ Χρύσανθου Λαζαρίδη. Οι δύο άνδρες συνδέονται με στενή προσωπική φιλία από την εποχή του κινήματος των καταλήψεων [του 815, στα 1980] Παραδόξως, αντιρρήσεις εκφέρονται μόνο από το στενό περιβάλλον του κ Τσίπρα που διαβλέπουν για προσπάθεια ρεβάνς της γενιάς του Πολυτεχνείου και των γνωστών υπόγειων διαδρομών της. Η κα Άγκελα Μέρκελ, ο κ. Σόιμπλε και ο Μάριο Ντράγκι της ΕΚΤ τηρούν προς το παρόν  στάση αναμονής δεδομένου ότι οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις τους φαίνεται να προκάλεσαν πλήθος παρεξηγήσεων λόγω της γνωστής ελληνικής υπερευαισθησίας. Από την πλευρά του κ Βενιζέλου δεν υπάρχει ουσιαστική αντίρρηση, αν και η κα Φώφη Γεννηματά θεωρεί ότι μια πρωθυπουργία Ρούντι Ρινάλντι [της ΚΟΑ] θα έδινε, λόγω της ιταλικής αριστοκρατικής καταγωγής του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλύτερο διεθνές κύρος στην μεταβατική κυβέρνηση.

Ο Αντώνης Νταβανέλος θεωρείται πάντως ο κορυφαίος ρήτορας της παράταξης του και είναι εξαιρετικά πολύγλωσσος. Όσοι τον είχαν ακούσει, έστω και μια φορά στο Μεγάλο Αμφιθέατρο Σίνα (ΜΑΣ) στη Νομική στις συνελεύσεις του Μαθηματικού, δεν μπορεί να τον έχουν ξεχάσει, δήλωσε ο κ Λαζαρίδης. Όταν μίλαγε ο Αντώνης δεν ακουγόταν κιχ, συμπλήρωσε ο σημερινός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σήμερα, ο γνωστός δημοσιογράφος λίγο πριν τα 60 του, παραμένει πολιτικά ενταγμένος στην ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά), είναι μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και έχει διατελέσει για πολλά χρόνια γραμματέας της ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων ΣYντακτών Στις πρόσφατες εκλογές ) ήταν υποψήφιος στη Β’ Αθήνας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος μεταβατικός πρωθυπουργός Αντώνης Νταβανέλος

Πάκης ο ανταποκριτής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *