Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ζητάμε ειλικρίνεια και όχι δηλώσεις μετάνοιας!



 Μας ενδιαφέρει πρωτίστως το περιεχόμενο της διακυβέρνησης, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση με τους κοινωνικούς φορείς

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται οι συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

«Μας ενδιαφέρει απολύτως η διακυβέρνηση του τόπου, αλλά πρωτίστως το περιεχόμενό της. Δεν ζητάμε από κανέναν να κάνει δηλώσεις μετάνοιας, ζητάμε να σταματήσουν τα παιχνίδια εις βάρος του ελληνικού λαού, ζητάμε δηλώσεις ειλικρίνειας», δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση στη Βουλή, με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων.

Απευθυνόμενος στις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «αν αποδέχονται τις προτάσεις μας ως βάση διαλόγου, αν μας διαβεβαιώσουν ότι δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις τους προς τις κυρίες Μέρκελ και Λαγκάρντ, τότε ενδεχομένως να έχει νόημα η συζήτηση».

Και πρόσθεσε: «Αν όμως επιδιώκουν να μας οδηγήσουν σε κυβέρνηση ομηρίας στις δικές τους δεσμεύσεις, αυτό να το ξεχάσουν».

Το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας θα έχει επαφές με κοινωνικούς φορείς και το απόγευμα θα συναντηθεί διαδοχικά στις 5 με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Πολιτών Πάνο Καμμένο, στις 6 με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο και μία ώρα αργότερα με τον πρόεδρο της ΝΔ Α. Σαμαρά. Μετά το τέλος των συναντήσεων ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στους νέους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για συνάντηση με το ΔΣ της Ομοσπονδίας, επισημαίνοντας ότι το συνδικαλιστικό κίνημα δεν έχει κανένα συνταγματικό ρόλο στα πλαίσια της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών σχηματισμού κυβέρνησης.

Σήμερα εξάλλου ο κ. Τσίπρας πρόκειται να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον πρόεδρο της ΕΕ, Βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, με την οποία θα ζητά την υιοθέτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου βασισμένου στην ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική προστασία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *