Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Φίλτατε Απόκαυκε!



                                                                              

Σου στέλνω την κάτωθι επιστολή και παρακαλώ για δημοσίευση.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 06ης Μαΐου 2012 ανάδειξαν ότι μερικοί αρχηγοί κομμάτων δεν πήραν το ακριβές μήνυμα των αποτελεσμάτων.
Περιορίζομαι να εκφράσω τις σκέψεις μου για τον «αρχηγίσκο» της Ν.Δ. τον Αντωνάκη Σαμαρά. Ο άνθρωπος αυτός απέδειξε ότι δεν είναι μόνο ικανός όχι μόνο να κυβερνήσει την Ελλάδα μας αλλά και να διοικήσει την Ν.Δ.
Ανεδείχθη αρχηγός της Ν.Δ. με ποσοστό 51%, ήμουν από τους ανθρώπους που τον ψήφισα, πιστεύοντας ότι πλέον έχει «ωριμάσει» και δεν θα έκανε αυτά που έκανε με το κόμμα του, την Πολιτική Άνοιξη. Δυστυχώς γελάστηκα. Ο άνδρας αυτός παρέλαβε την Ν.Δ. με ποσοστό 35% και κατάφερε να το κατεβάσει στο ποσοστό 18%. Ο  «αρχηγίσκος»  της Ν.Δ. απέδειξε  περίτρανα ότι δεν κάνει για αρχηγός κόμματος. Αν θέλει να περισώσει κάτι από την περηφάνια, τον άκρατο ΕΓΩΙΣΜΟ του και την ΦΙΛΑΥΤΙΑ του, αυτό που του μένει είναι να παραιτηθεί άμεσα από την αρχηγία του κόμματος και βοηθήσει στην εκλογή Νέου Αξιόμαχου Αρχηγού της Ν.Δ..
Θα έπρεπε να γνωρίζει ο «αρχηγίσκος»   ότι ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ διακρίνεται από την οξυδέρκεια, το θάρρος, την ΑΡΕΤΗ, την τόλμη και αποφασιστικότητα, να είναι μεγαλόκαρδος και φιλεύσπλαχνος προ πάντων και σαν «καλός πατέρας» να νουθετεί τα παιδιά του (εν προκειμένω τους βουλευτές). Τι έκανε απ’ όλα αυτά; Τίποτα απολύτως, απλά κουνούσε «τη δαμόκλειο σπάθη» για να σφαγιάσει (με την απειλή της διαγραφής από το κόμμα), στερώντας έτσι από τους βουλευτές, το κατοχυρωμένο Συνταγματικά δικαίωμά τους, να ψηφίζουν κατά συνείδηση!!!
Αλήθεια κύριε «αρχηγίσκε» από πού αντλείτε αυτό το δικαίωμα;  Και τι πετύχατε με τις διαγραφές τόσων βουλευτών; Αυτό που πετύχατε είναι ότι Ένα ιστορικό και μεγάλο κόμμα, που ήταν Η Ν.Δ. να το κάνετε μικρό, όπως μικρός και ανάξιος απεδείχθη ότι είσθε εσείς για να είσθε Αρχηγός της Ν.Δ. Του αειμνήστου Ιδρυτού του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή θα «τρίζουν τα κόκκαλά του». Οι λεγόμενοι «σύμβουλοι σας και για να αποδώσω» καλλίτερα αυτό που εννοώ «οι αυλοκόλακες σας» δεν σας συμβούλευαν ή δεν τους λαμβάνατε υπόψη σας λόγω της άκρατης ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ σας.
Θυμηθείτε για λίγο, τι λέγατε στις 25 Μαρτίου 2010, στις Βρυξέλλες στον ΠΡΟΔΟΤΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ μας και συμφοιτητή σας   Γ. Παπανδρέου «ότι αν πας στο Δ.Ν.Τ. χωρίζουν οι δρόμοι μας ». Αλήθεια δεν καταλαβαίνω τι έγιναν τα «πιστεύω σας- η αντιμνημονιακή θέση σας» και τον Νοέμβριο 2011 αντί να κάνετε την μεγάλη «κουλτούμπα» δεν ζητήσατε να διεξαχθούν οι εκλογές; Τι σας συνέβη άραγε;  Για να κάνετε στροφή 180 μοιρών. Τα «πήρατε» ή σας απειλούσαν και αν συνέβαινε το δεύτερο, γιατί άραγε, δεν ενημερώσατε, όπως είχατε υποχρέωση  τον Κυρίαρχο Ελληνικό ΛΑΟ και να οδηγήσετε την χώρα στις κάλπες. Έτσι και εσείς ψηφίσατε μαζί με το ΠΑΣΟΚ την περαιτέρω πτώχευση και εξαθλίωση του Ελληνικού ΛΑΟΥ.
Τώρα μετά τις εκλογές θυμηθήκατε να κυβερνήσετε με όλες τις κεντροδεξιές δυνάμεις και μάλιστα αυτό το κάνατε μέσω των ΜΜΕ αντί, έστω και αργά, να επισκεφθείτε στα γραφεία τους π.χ τον κύριο Μάνο, την κυρία Μπακογιάννη κλπ. Τώρα που φεύγει το έδαφος από τα πόδια σας, τώρα του θυμηθήκατε, που ήσασταν πριν ή η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ και η ΥΠΕΡΟΨΙΑ σας, δεν σας άφηναν να τα δείτε όλα αυτά. Τώρα αγαπητέ «αρχηγίσκε»  το πουλάκι πέταξε!!!
Αφήστε, επί τέλους (έστω και αργά) τις παραξενιές κατά μέρος και κάνετε αυτό που πρέπει για να σωθεί το ΚΟΜΜΑ, δεν χωρούν άλλες αναβολές. Σας παρατηρώ από τις τηλεοράσεις και διαπιστώνω ότι βρίσκεσθε σε βαθειά κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να έχετε μειωμένη προσοχή, αντίληψη και αναποφασιστικότητα.
Σας παρακαλώ, κύριε Αντώνη Σαμαρά να ανεβείτε στο ύψος σας και να αποφασίστε ή να πάψετε να είσθε ΑΡΧΗΓΟΣ της Ν.Δ. ή να συγκρουσθείτε, «να σπάσετε τα αυγά» να καταργήσετε το μνημόνιο που υπογράψατε (να άρετε την υπογραφή σας) και έτσι  η ΕΛΛΑΔΑ μας να γίνει ΚΥΡΙΑΡΧΗ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ να βρουν την αξιοπρέπεια και υπηρηφάνειά τους.
Φυσικά κανείς δεν νοιάζεται αν εγώ θα υπάρχω ή εσείς. Πάντως αν κάνετε αυτά που σα προτείνω, τότε να είσθε ΒΕΒΑΙΟΣ ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ. Φυσικά για αυτά χρειάζονται τόλμη, αρετή, θάρρος, αποφασιστικότητα και ΑΜΕΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ.
Λυπάμαι αν σας κούρασα και ζητώ να με συγχωρέσετε.
 Ιωάννινα, 10 Μαΐου 2012

Δρ. Απόστολος Γκατζόγιας
Νευρολόγος – Ψυχίατρος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *