Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Νέο ΠΑΣΟΚ: Μια άλλη…προσέγγιση



 Πείτε με καχύποπτο υπέρ το δέον, αλλά εγώ τις υποψίες μου δεν θα τις κρύψω και ας διαψευσθώ. Ως γνωστόν, προκάλεσαν κατάπληξη οι σκοπίμως ασαφείς αναφορές του Βαγγέλη του Βενιζέλου σε μία διαδικασία «επανίδρυσης» ή «επανεκκίνησης» του ΠΑΣΟΚ – οι αναφορές, τέλος πάντων, στην επιθυμία του κατά κάποιο τρόπο να τελειώνει με το υπάρχον ΠΑΣΟΚ, ώστε να το ξαναφτιάξει από την αρχή. Γιατί;
Μία τολμηρή σκέψη που κάνω είναι ότι με την κρατική επιχορήγηση που αντιστοιχεί στο 13% (ή και σε ακόμη μικρότερο ποσοστό, αν πάμε σε νέες εκλογές) το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορεί ούτε καν να πληρώνει τους τόκους των δανείων που έχει λάβει, πόσο μάλλον τις δόσεις! Επομένως, η διάλυσή του ως νομικού προσώπου το ξεφορτώνει από τα χρέη του. (Και από τις εκατοντάδες συμβάσεις αορίστου χρόνου των υπαλλήλων του…)

Στέφανος Κασιμάτης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *