Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΑΣΟΚ: Οδεύοντας προς το εκλογικό θυσιαστήριο



 Με την οργάνωση κυριολεκτικά-ακόμη και σε επίπεδο κορυφής- διαλυμένη, με το ταμείο να είναι πολλά μείον, τους εναπομείναντες οπαδούς να έχουν ηθικό κάτω από το μηδέν και τους υποψηφίους παντελώς αδιάφορους, μιας και τώρα δεν χρειάζεται σταυρός προτίμησης και η τύχη τους είναι προδιαγεγραμμένη, όπως οι αμνοί του Πάσχα, το Πασοκ του Βενιζέλου οδεύει προς το εκλογικό θυσιαστήριο. Και απομένει ο κωμικοτραγικός αντίλαλος της φωνής του νέου Ζίγδη  να παραδίδει μαθήματα πολιτικής σωφροσύνης στον κ. Τσίπρα και να τον κατηγορεί για λαικισμό και ψεύτικες υποσχέσεις. Οι αρχιερείς του λαικισμού και του ψεύδους κατηγορούν τους άλλους για τα δικά τους εγκλήματα…Ποτέ αλλοτε στην νεοελληνική πολιτική ιστορία δεν είχαμε τόσο θεαματική εξαφάνιση κόμματος εξουσίας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αλλά και τέτοια εξαπάτηση του λαού.
Αν είχαν και το  ελάχιστο ίχνος  αυτοεπίγνωσης και πολιτικής γενναιότητας θα έπρεπε τα εναπομείναντα πολιτικά ρετάλια να μην καν κατεβούν στις εκλογές και να αποδεσμεύσουν έτσι και τους ολιγάριθμους οπαδούς τους, που τους εξευτελίζουν σαν την κ.Κιτσανού  που σε χτεσινή της εμφάνιση σε τοπικό κανάλι ήταν κυριολεκτικά για λύπηση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *