Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αγαπητέ Απόκαυκε!



 Παρακολουθούσα σήμερα το πρωί προβληματισμένος στο Mega τον Παπαδημούλη, προσκεκλημένο του Καμπουράκη-Οικονομέα, να τα χώνει, χωρίς περιστροφές στους οικοδεσπότες του. ¨Είστε μπροστάρηδες των μετόχων του mega”, κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ουδεμία έκπληξη, από την στιγμή που η πόλωση ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και το “σύστημα” γνωρίζει μεγάλες δόξες.

Το γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά επιλέγει να παρουσιαστεί ως ο αντίπαλος του Μπόμπολα, του Ψυχάρη, του Μυτιληναίου, του Βαρδινογιάννη και των υπαλλήλων τους, Βενιζέλο, Σαμαρά και ΣΙΑ,  το κατανοώ απόλυτα. Ή εμείς ή αυτοί. Και να οι πρωτιές στις δημοσκοπήσεις.
Αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι γιατί παίζουν το παιχνίδι του Τσίπρα οι συστημικοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί. Δεν βλέπουν ότι ο κόσμος πλέον τους σιχαίνεται; Ότι τους έχει πάρει χαμπάρι; Ότι θέλει να τους διώξει; Ότι θέτοντας το δίλλημα “ή το σύστημα ή ο ΣΥΡΙΖΑ” δίνουν στον Τσίπρα δυναμική που αλλιώς δεν θα είχε; Οι ίδιο οι αντίπαλοι του, τον αναγνωρίζουν ως τον κύριο εχθρό τους, ως το αντίπαλο δέος, για αυτό και ασκεί τέτοια μεγάλη έλξη.
Ο Τσίπρας αυτό το εκμεταλλεύεται στο έπακρον (και καλά κάνει). Αυτοί όμως; Γιατί του κάνουν αυτό το δώρο;
Πάκης ο δημοσιογράγος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *