Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Υπουργός του Παπούλια



Μια φωτογραφία που λέει πολλά…

 Στη σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης-που κρατείστε το, ότι μπορεί να μην αποδειχτεί και τόσο υπηρεσιακή- φιγουράρει και το όνομα του Πέτρου Μολυβιάτη, του ΥΠΕΞ του Κωστάκη του Ραφηναρέα και εξ απορρήτων του Κωνσταντίνου του Θεού. Είναι ο νέος υπουργός Εξωτερικών και είναι μία καθαρή επιλογή του Παπούλια. Μάλιστα είναι τέτοιες οι σχέσεις των δύο ανδρών, που οι κακαντρεχείς λένε πως ο Πέτρος δεν είναι ο υπουργός του Παπούλια αλλά το αντίθετο!
Βλέπετε σε ανύποπτο καιρό ο Μέγας Κάρολος των Φραγκάδων είχε αρχίσει να ρίχνει γέφυρες με τη Δεξιά που αποδείχτηκαν εξαιρετικά πολύτιμες. Γι’ αυτό και ο Απόκαυκος ο εξ Ιωαννίνων εδώ και καιρό τον αποκαλεί ως μετεμψύχωση του Λάι Βαγγέλη του Μετσόβου, που ήταν και αυτός λαμπρός γεφυροποιός και που αποτελούσε το πολιτικό είδωλο του Καρόλου!…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *