Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αγαπητέ Απόκαυκε!



                 Δημοσίευσες πριν μερικές ώρες τις δηλώσεις του Πάγκαλου, του επί χρονιά βουλευτή, υπουργού μέχρι και αντιπροέδρου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Πέρα από τις γνωστές γραφικές δηλώσεις του παχύδερμου περί Τσίπρα, άξια προσοχής ήταν η φράση   «οι ψηφοφόροι του είναι αργόμισθοι και φοροφυγάδες».

                Δεν θα σταθώ στο πόσο ατεκμηρίωτη είναι αυτή η δήλωση, καθότι θεωρώ ότι ο Πάγκαλος και οι δηλώσεις του ανήκουν πια στη σφαίρα του ανέκδοτου και της γραφικότητας, μαζί με την σταθερότητα της Αυριανής, το πολιτικό λόγο του Ψωμιάδη κτλπ. Θα εστιάσω στο πόσο θράσος εμπεριέχει.
                Αλήθεια, ο κ Πάγκαλος δεν συνειδητοποιεί πως αυτός και τα κιλά του αποτελεί πρόκληση να κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις;  Ο Πάγκαλος, ως κορυφαίο στέλεχος, του μεγαλύτερου πελατειακού δικτύου στην πολιτική, του ΠΑΣΟΚ, έχει τεράστια ευθύνη. Παρόλα αυτά τολμά να αποκαλεί τους ψηφοφόρους άλλου κόμματος διεφθαρμένους! Άλλωστε, ο Τσίπρας (ετών 38) διόριζε τόσες δεκαετίες με τη σέσουλα στο Δημόσιο! Ο Τσίπρας αγόραζε υποβρύχια με μίζα! Ο Τσίπρας τα έβρισκε με του εφοριακούς! Ο Τσίπρας  αντάλλαζε λίμνες και οικόπεδα!
                Κάποιος πρέπει άμεσα να επαναφέρει τον Πάγκαλο στη τάξη και να του εξηγήσει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
Οδυσσέας το αποκαυκίδιον
Υ.Γ. Είδες που οι εχθροί του Τσίπρα είναι στην πραγματικότητα οι καλύτεροι φίλοι του; Όταν σου επιτίθεται παραμονές εκλογών ο Πάγκαλος , τι άλλο να ζητήσεις;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    μια καρφίτσα να τζνίσουμε αυτή την μπαλονοκοιλιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *