Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η Μέρκελ, το δημοψήφισμα και ο γερμανικός Τύπος



 Την αναστάτωση που προκλήθηκε χθες μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου περιγράφουν τα περισσότερα γερμανικά ΜΜΕ, υιοθετώντας ωστόσο μάλλον την διάψευση της Καγκελαρίας παρά την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται αναφορά στις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση από την πλευρά των ελληνικών κομμάτων.
“Το Βερολίνο αντικρούει την κυβέρνηση στην Αθήνα”, είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Η Sueddeutsche Zeitung, σε άρθρο με τον τίτλο “Δημοψήφισμα για το ευρώ” και υπότιτλο “Ευρωπαίοι θέλουν να ψηφίσουν οι Έλληνες”, περιγράφει τα χθεσινά γεγονότα, ενώ σε ανταπόκριση από την Αθήνα υπό τον τίτλο “Αθηναϊκή γλωσσική σύγχυση”, σημειώνεται ότι “ο λόγος για τον οποίο κυκλοφορεί στην Ευρώπη η ιδέα του δημοψηφίσματος είναι η επιθυμία πολλών να αποσαφηνιστεί επιτέλους το πώς φαντάζονται οι Έλληνες το μέλλον τους – επειδή από αυτό εξαρτάται και το μέλλον των Ευρωπαίων”. 

ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *