Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ



 Αγαπητέ Απόκαυκε, σου αποστέλλω σύντομο

σημείωμα για τις πολιτικές εξελίξεις κατά
την απουσία σου. Ως συνήθως, οι προβλέψεις
σου επλανήθησαν πλάνη οικτρά ενώ οι
δικές μου επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας!
Τελικώς μόνο οι δύο γηραιές κυρίες, Ντόρα & Λούκα, πείσθηκαν στα κελεύσματα του νέου δικομματισμού. Μαθημένες στις τιμές της εξουσίας δεν άντεξαν άλλο τη μοναξιά.
Αντιθέτως, οι ενωμένοι Μάνος – Τζήμερος καθώς και οι εμμένοντες σχηματισμοί ΛΑΟΣ & Οικολόγων φαίνεται ότι θα επιμείνουν σε ένα θρίλερ ακόμη. Δύσκολο…
Ο στρατηγός Κεκαυμένος θύμα της προβοκάτσιας του Μεγάρου ή της ανοησίας του, πρέπει πλέον να αποδείξει ότι δεν είναι ο Κουβέλης της δεξιάς Όσο καιρό πάντως  υποδυόταν τον δεξιό Τσίπρα μια χαρά τα πήγαινε!
Παραμένουν σε απόσταση Φλωρίδης, Αλέκος Παπαδόπουλος και άλλα εξαπτέρυγα του εκσυγχρονισμού, ενώ ο χονδρός αναζητά καταφύγιο στο οικτίρμον  συναίσθημα των παλαιοπασόκων, τους οποίους ωστόσο υπόσχεται να εξαφανίσει μετεκλογικά!
Μερικά ακόμη φθαρμένα πρόσωπα από το ΛΑΟΣ αποφάσισαν να αναζητήσουν τη τύχη τους στην ΝΔ, δημιουργώντας έτσι νέα οικογενειακά δράματα, τύπου Γεωργιάδη, τώρα μάλιστα που επανενώνεται η οικογένεια Μητσοτάκη
Ο κ Τσίπρας επιλέγει ορθά να μην ενισχυθεί με πράσινες προσχωρήσεις, διδασκόμενος ίσως από το πάθημα του κ. Κουβέλη με τις υποψηφιότητες τύπου Σιάκαρη.
Στη κάλπη θα δούμε πάντως τις αληθινές μετακινήσεις δεδομένου ότι οι μεταστάσεις των παραγόντων δεν εκφράζουν τίποτε εδώ και αρκετό καιρό!
Στα απομονωμένα άκρα το μεν ΚΚΕ αναμένεται να στραφεί πλέον κατά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που είναι στα κιλά του, ενώ πολλαπλές πιέσεις δέχεται η «Χρυσή Αυγή» Οι αντικομμουνιστικές χρυσές κραυγές του Σαμαρά, η διαμαρτυρόμενη κυριαρχία των Συριζαίων αλλά και η σοβαροφάνεια αρκετών ψηφοφόρων που τρόμαξαν, όταν είδαν τι ακριβώς νούμερα ψηφίσαν θα οδηγήσουν σίγουρα σε κάποιες απώλειες. Πόσο μεγάλες; Απομένει να το δούμε.
Πάκης ο αναπληρών και τα πάντα πληρών

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *