Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άφησε συντρίμμια πίσω της η Ντόρα!




Οι επιπτώσεις του γάμου



Για…«νεκρανάσταση» μιλά επικριτικά ο Ανδριανόπουλος


Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί ανά την επικράτεια και σε πολλές οργανώσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αφού η κυρία Μπακογιάννη δεν έχει καταφέρει να πείσει για την ορθότητα της επιλογής της να συμμαχήσει με τον κ. Σαμαρά. Πολλά στελέχη του κόμματος δυσανασχετούν, ενώ ενδεικτική ήταν και η τοποθέτηση του πρώην υπουργού κ. Ανδρ. Ανδριανόπουλου, ο οποίος είχε στηρίξει την κυρία Μπακογιάννη, αλλά τώρα μετά τα όσα συνέβησαν με τη συμμαχία με τον κ. Σαμαρά, θεωρεί πως οι εξελίξεις στον κεντροδεξιό χώρο απογοητεύουν όσους ανθρώπους πραγματικά ανησυχούν για το μέλλον της χώρας και κινούνται στη βάση αρχών και ιδεών«Αντί για την αναμενόμενη και επιθυμητή σύσταση ενός καινούργιου φορέα – ομπρέλα που θα αναλάμβανε την ευθύνη ανανέωσης του χώρου και της ανοιχτής αντιπαράθεσης με παλιούς και νέους κήρυκες του κρατισμού διαπιστώνουμε την…νεκρανάσταση παλιών πολιτικών τακτικών και την επανασυγκόληση τελειωμένων στα μάτια της κοινωνίας πολιτικών φορέων» υπογραμμίζει ο κ. Ανδριανόπουλος σε γραπτή του δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα το βράδυ Ο κ. Ανδριανόπουλος που πληροφορήθηκε μέσω από blogs ότι δήθεν επιστρέφει στη Ν.Δ., αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, υποστηρίζει στη δήλωσή του, ότι οι τελευταίες ελπίδες αντιμετώπισης με επιτυχία του φαινομένου μιας λαϊκίστικης και εξωπραγματικής αριστεράς ενταφιάζονται και συνεχίζει: «Δεν μένει παρά να περιμένουμε την επόμενη ημέρα. Ελπίζοντας ο χώρος να ανανήψει με νέα πρόσωπα και καινούργιες δυναμικές πολιτικές».
Παράλληλα, αποχώρησαν και άλλα φιλελεύθερα στελέχη που συνεργάστηκαν το τελευταίο διάστημα με τη Δημοκρατική Συμμαχία, όπως οι κκ. Γ. Αναστασόπουλος, Αντ. Βλυσίδης, Πολ. Γκουρλάκης, Ν. Λιολιόπουλος, Κ. Παπαχαράλαμπος, Χ. Πεϊτσίνης,Φ. Περλικός, Γ. Σαρηγιαννίδης και Δ. Σκάλκος με το επιχείρημα ότι δεν τους επιτρέπεται να ακολουθήσουν την ηγεσία του κόμματος στο αδιέξοδο εγχείρημα της προσχώρησης στη ΝΔ.
Πηγή: tovima.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *