Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όλα του γάμου δύσκολα: Γκρίνιες και μουρμούρες στη ΝΔ!..



 Ο ξαφνικός γάμος με τη Ντόρα δεν γίνεται αποδεκτός από το σύνολο των ψηφοφόρων και της κομματικής τους βάσης της ΝΔ, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο μέχρι στιγμής να πειστούν για την ορθότητα της επιλογής, αφού μέχρι πριν δυο εβδομάδες Σαμαράς και Ντόρα ήταν αντίπαλοι και επί δυο χρόνια ο πόλεμος ήταν ανελέητος με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Παράλληλα, κυριαρχούν αρκετές γκρίνιες και μουρμούρες από σκληρούς προεδρικούς που στήριξαν με πάθος τα τελευταία δυόμιση χρόνια τον κ. Σαμαρά, αλλά βλέπουν να θολώνεται αρκετά το κεντρικό μήνυμα της Ν.Δ.

Πιο ψύχραιμοι είναι στο επιτελείο του κ. Σαμαρά, στο οποίο υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για την απήχηση που… θα έχει στη βάση των κεντροδεξιών ψηφοφόρων ο «πολιτικός γάμος» με την κυρία Μπακογιάννη
Ολοι αναμένουν τις επόμενες δημοσκοπήσεις για να μελετήσουν τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης και κυρίως της κομματικής βάσης, ενώ έμπειρα στελέχη της Κ.Ο. της Ν.Δ. δεν διστάζουν να σημειώσουν ότι στην κεντροδεξιά σκακιέρα επανήλθε δυνατά η κυρία Μπακογιάννη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *