Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αγαπητέ Απόκαυκε!



ΓΑΠ

 Λένε πως ο κ Τσίπρας θέλει να γίνει Παπανδρέου. Η άποψη του για δημοψήφισμα, αν δεν υπάρξει αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, απέδειξε ότι πράγματι εζήλωσε δόξα Παπανδρέου. Πιο συγκεκριμένα του Γεωργίου Ανδρ Παπανδρέου, του καλουμένου και ΓΑΠ!

Πάκης ο δημοψηφισματικός



 Μικρέ μου Πάκη!

Δεν υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ των δημοψηφισματικών προθέσεων ΓΑΠ και Τσίπρα. Ο μεν πρώτος επιθυμούσε επικύρωση μιας «νίκης» όπως έβλεπε την διαπραγμάτευση του Οκτωβρίου για το Β’ μνημόνιο,  τα νέα δανεικά και το κούρεμα ενώ ο δεύτερος βλέπει το δικό του δημοψήφισμα ως μέτρο αντιμετώπισης μιας «ήττας», της ενδεχόμενης άρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου μετεκλογικά Άρα ο ένας στόχευε στο «ΝΑΙ» κι ο άλλος στοχεύει στο «ΟΧΙ» Πάντως όσο το έκανε ο πρώτος άλλο τόσο θα το κάνει κι ο δεύτερος!
Απόκαυκος προγνώσεων & επιγνώσεων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *