Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΑΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;



 Όσοι κατηγορούν τον Τσίπρα, που διευκρινίζει τις σκέψεις του προκαταβολικά, τι άραγε προτίθενται να κάνουν, αν η Μέρκελ μετά τις εκλογές καγχάσει βλέποντας τους σε ρόλο πρωθυπουργού: 

-Βρέ, καλώς τους πάλι τους πελάτες! Πράγμα μάλιστα απολύτως λογικό μετά από όσα έχουν προηγηθεί μεταξύ τους [μόνο προγαμιαίο συμβόλαιο δεν της έχουν υπογράψει].
Θα πάρουν άραγε γερμανική υπηκοότητα και θα μείνουν μόνιμα στο Βερολίνο; Θα ξαναβάλουν κανένα Παπαδήμο; Γιατί για να κόψουν τις φλέβες τους, να κάνουν χαρακίρι ή έστω και μια απεργία πείνας στην Πύλη του Μαγδεμβούργου  δεν τους έχω ικανούς!
Ας το πάρει το ποτάμι! Πάλι την κεφάλα κάτω θα βάλουν, για το καλό της πατρίδας θα μας μιλήσουν με λόγια συγκινητικά και σε μερικούς μήνες θα ακολουθήσουν την τύχη του Παπανδρέου …
 Απόκαυκος των προγνώσεων & γενικώς των γνώσεων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *