Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Mάχη για την πρωτιά δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις

Ρευστό πολιτικό σκηνικό καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις


 

Νέα Δημοκρατία και Σύριζα δίνουν μάχη για την πρωτιά, ως προς την πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Η Metron Analysis, στη δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό του ΑΝΤΕΝΝΑ δείχνει πως ο Σύριζα συγκεντρώνει ποσοστό 27,2%, ενώ η Νέα Δημοκρατία ποσοστό 27%. Τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, με 14,8% και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά, με 6,2%, το ΚΚΕ, με 5,2%, η Χρυσή Αυγή, με ποσοστό 4,9% και η Δημιουργία Ξανά-Δράση, με 3%. Εκτός Βουλής μένουν, με βάση τη δημοσκόπηση, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,6% και ο ΛΑΟΣ με 1,2%.
Στη δημοσκόπηση της VPRC για τον τηλεοπτικό σταθμό “Κόντρα”, ο Σύριζα συγκεντρώνει ποσοστό 28,5%, έναντι 26% της Νέας Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ και σε αυτή τη δημοσκόπηση εμφανίζεται τρίτο, με 12,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ποσοστό 7%, όσο και η Δημοκρατική Αριστερά. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 5,5% 5% το ΚΚΕ και στο όριο του 3% βρίσκεται η Δημιουργία Ξανά-Δράση, των Θάνου Τζήμερου και Στέφανου Μάνου. Εκτός βουλής μένουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΛΑΟΣ. Σε άλλη δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για την free press εφημερίδα «ΜΕΤΡΟ», η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη με 23,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21,4%, το ΠΑΣΟΚ 13,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,8%, το ΚΚΕ 4,8%, η Χρυσή Αυγή 3,8%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,2%.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *