Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αγαπητέ Απόκαυκε!



 Από ένα πράγμα κινδυνεύει ο Βενιζέλος να χάσει τους πελάτες του, τους συναισθηματικούς Παπανδρεικούς που δεν αντέχουν να μην ψηφίσουν το κόμμα τους τώρα στις πλέον δύσκολες στιγμές τους. Γιατί κατά τα άλλα τον έχει σίγουρα δεμένο τον γάιδαρο του ο Βενιζέλος!

Το μόνο που απειλεί τη σίγουρη αυτή ψήφο, που υπολογίζεται περίπου στο 5%, είναι τα ισχυρά αντιδεξιά αντανακλαστικά τους Αν τα ζωντόβολα αυτά καταλάβουν έστω και τελευταία στιγμή το πόσο ταυτισμένος είναι ο Βενιζέλος με τη δεξιά του Σαμαρά, τότε μπορεί να του κουνήσουν μαντήλι Είπαμε μνημόνια, είπαμε Μέρκελ, είπαμε περικοπές …αλλά όχι και δεξιά!
Για το λόγο αυτό θα προσέξατε τις όλο και πιο συχνές επιθέσεις φιλίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ με φιλικές συμβουλές κλπ καθώς και δηλώσεις αποτροπιασμού για την παλιοδεξιά. Στόχος είναι να διατηρηθεί η ψήφος των κορόιδων, των παπανδρεικών που συνεχίζουν να στηρίζουν τον πιο ορκισμένο του εχθρό και να σταυρώνουν τις καλτσοδέτες που τον ανέτρεψαν
Α ρε θύμα α ρε ψώνιο, α ρε σύμβολο αιώνιο,
κι αν ξυπνήσεις μονομιάς
Θα΄ρθει ανάποδα ο ντουνιάς (δις)

Αποκαυκίδιον το προβοκατορικόν

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *