Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η εκπομπή ” Ρώτα τον Αντώνη Σαμαρά”



Φωτογραφία: Ποιός ο ρόλος της νεολαίας στην ανάκαμψη της χώρας; Θα χαρώ να δω τις ερωτήσεις και τα σχόλια σας για το ζήτημα, στα οποία θα απαντήσω τις επόμενες ημέρες μέσω ενός σύντομου βίντεο.
ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ!

Ν.Τυρού( Ελληνίδα νοικοκυρά):  Πρόεδρε, τι να μαγειρέψω σήμερα; Σταμάτησε το μυαλό μου και αυτός ο αχαίρευτος ο άντρας μου,που κάνει πως δεν βρίσκει δουλειά, γιατί λέει ότι σταμάτησαν οι επενδύσεις, μου βγάζει τον αδόξαστο με τη γκρίνια του! Εσύ πρόεδρε τι θα φας το μεσημέρι;
Α. Σαμαράς: Νατάσσα, δεν ξέρω τι θα μαγειρέψεις και τι θα φάει ο τεμπέλης ο άντρας σου αλλά εγώ θα φάω σήμερα το μεσημέρι σίδερα! Έτσι θα ξαναρχίσουν οι επενδύσεις και θα δουλέψει και ο δικός σου..
Ν. Τυρού: Μα, Αντώνη μου, πώς θα  μαγειρέψει η γυναίκα σου τα σίδερα; Πες μου και σε μένα τη συνταγή!
Α. Σαμαράς: Είναι απλό Νατάσσα μου! Ρίχνεις τα σίδερα στην κατσαρόλα, προσθέτεις μπόλικη σάλτσα (για τους ψηφοφόρους που τρώνε κουτόχορτο σαν τον Λάκη)  τα ανακατεύεις με λίγη Ντοράκλα και Αδωνόχορτο, τα βράζεις για τρεις ώρες, τα σουρώνεις και ύστερα τα σερβίρεις! Για ορεκτικό πάντα σου συνιστώ σαλάτα του σεφ Πρετεντέρη και λευκό κρασί του κτήματος Τρέμη.
 Ακολουθεί μουσικό διάλειμμα με το τραγούδι: “Σίδερα μασάει ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *