Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Νέα Δημοκρατία: ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!



 Ο ΓΑΠ καθάρισε με το ΠΑΣΟΚ και αναμένεται οσονούπω και η επίσημη ταφή του από τον διάδοχο του. Τι γίνεται όμως με το πάλαιποτε αντίπαλο δέος την Νέα Δημοκρατία του κ. Αντώνη Σαμαρά; Αυτή θα ακολουθήσει άραγε τον ίδιο δρόμο ή θα σώσει την Ελλάδα, σώζοντας παράλληλα και τον εαυτό της από την διάλυση;  Εκείνοι λένε πάντως πως ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!

Ωστόσο, θυμάμαι τον κ Σαμαρά να εργάζεται εντατικά προκειμένου να πέσει η προηγούμενη κυβέρνηση που μάς έβαλε στο κακό μνημόνιο. Πρόθυμος τότε για πολύ αριστερές στροφές (δες και συνέντευξη του κ Φαήλου Κρανιδιώτη στον Ιφικράτη Αμυρά που έδινε τότε τις οδηγίες ανταρτοπολέμου στην χούντα Παπανδρέου)! Σήμερα ‘ανακάλυψε’ τον ίδιο άνθρωπο και τις αρλούμπες του προκειμένου να σπιλώσει τον σημερινό αντίπαλο του αν και ο ίδιος επίσης κωλοτριβόταν μαζί του! (το διαδίκτυο έχει μνήμη).
Τον θυμάμαι στη συνέχεια να λέει ότι το δεύτερο μνημόνιο είναι χειρότερο του πρώτου αλλά αφού έριξε τον ΓΑΠ, αυτός αμέσως μετά υπέγραψε το νέο μνημόνιο! Με άνεση πέταξε έξω όσους είχαν πιστέψει τα αντιμνημονιακά του και λίγο αργότερα πήρε πίσω όσους πριν είχε διαγράψει γιατί αυτοί δεν ακολούθησαν το αντιμνημονιακό του πάθος. ΜΥΛΟΣ!
Αμέσως μετά μας κυβέρνησε ο έμπιστος των Ευρωπαίων κ Παπαδήμος που διέθετε την ισχυρότατη πλειοψηφία των 260 κι ο ίδιος ο κ Σαμαράς έκανε μια χαρά την αξιωματική συμπολίτευση & την κυβερνητική αντιπολίτευση συνάμα. Δεν του άρεσε όμως και ήθελε οπωσδήποτε εκλογές για να καταγάγει θρίαμβο, τρομάρα του…
Αρνήθηκε διαρρήδην συνεργασίες και δήλωνε πως θα πάει σε νέες εκλογές αν τυχόν δεν αναδειχθεί αυτοδύναμος! Αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρχει προεκλογικά καμία πειστική κυβερνητική πρόταση και έτσι παραλίγο να βγει δεύτερος ο ‘αυτοδύναμος’ Έκανε όσα  έκανε στις διερευνητικές εντολές και τώρα θυμήθηκε τον εμφύλιο και την αδελφή παράταξη της Χρυσής Αυγής, μπας και τρομάξει κανένα ψηφοφόρο με το φοβερό επιχείρημα ότι ο Τσίπρας φέρνει λίγο στον Ζαχαριάδη…. στο τούτο του!
Δεν ξέρω πως ακριβώς το εννοούν το Προχωράμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ αλλά το Προχωράμε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ είναι απολύτως σαφές: Προχωράνε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ προς τον Τσίπρα!!!
Αποκαυκίδιον το μαθητευόμενο

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *