Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ


Τη μπρούτζινη προτομή του Άρη Βελουχιώτη έκλεψαν άγνωστοι από τη Μεσούντα Άρτας. Η μπρούτζινη προτομή ήταν τοποθετημένη στην πλατεία του απομονωμένου χωριού, όπου δεν περνάει απαρατήρητο ούτε πουλί πετάμενο. Η αστυνομική έρευνα δεν κατάφερε να εντοπίσει ακόμη τους δράστες…

Κατά μια πληροφορία, ωστόσο, η προτομή και η μαρμάρινη πινακίδα της έχουν ήδη βρεθεί αλλά στο Αστυνομικό Τμήμα Βουργαρελίου Άρτας σκέφτηκαν, πως αφού την άλλη εβδομάδα θα έχουν πρωθυπουργό Αρτινό, ας του την κάνουν τότε δώρο την ανακάλυψη της και φυσικά να τον καλέσουν στην εορτή της αποκατάστασης της προτομής του Άρη στη θέση της.
Μια άλλη άποψη που λέει ότι η προτομή βρίσκεται κρεμασμένη σε φανοστάτη στα Τρίκαλα ελέγχεται ως ανακριβής, γιατί ως γνωστόν η ελληνική δεξιά έχει πλέον εξευγενιστεί …εξήντα επτά έτη μετά!
Πάκης ο ασπροπόταμος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *