Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άφοβοι και με ακμαίο το ΦΡΟΝΗΜΑ



 Του Στέφανου Καραμούτσιου

Άφοβοι και με ακμαίο το φρόνημα προσερχόμαστε αύριο στην κάλπη. Επειδή δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε, ενώ αυτοί που μας τρομοκρατούν έχουν να χάσουν πολλά! Εμείς χάσαμε από την ανηλέητη επιδρομή των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων μαυραγοριτών τη δουλειά μας, τον μισθό μας, τη σύνταξή μας. Τίποτε το ιδιαίτερο για μας που συνηθισμένοι μια ζωή  στα δύσκολα δεν χάσαμε ποτέ το ηθικό μας ούτε το φρόνημά μας κάμφθηκε ούτε μια στιγμή. Γιατί είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα!
Αυτοί όμως κινδυνεύουν να χάσουν αύριο πολλά! Κινδυνεύουν να χάσουν την νομή και τη διανομή της εξουσίας τους. Κινδυνεύουν να χάσουν ένα κράτος παρασιτικό, που το είχαν προσαρμόσει στα μέτρα τους και τις ακόρεστες ορέξεις τους. Κινδυνεύουν να χάσουν τα προνόμια και τα τιμάριά τους σε ένα σύστημα φεουδαρχικό που μας ήθελε υποτελείς και υπάκουους πελάτες. Κινδυνεύουν να χάσουν την ίδια την ύπαρξή τους, γιατί χωρίς όλα αυτά που κατείχαν δεν είναι παρά ένα ΤΙΠΟΤΕ, ένα άδειο τσουβάλι “ανθρώπινων΄” υπάρξεων, ένας σκουπιδοτενεκές ανόητων φιλοδοξιών και ευτελών επιθυμιών, κάτι σαν την αντίστοιχη Δόξα Κρανούλας και πέρα χώρας.
Μαζί τους ανησυχούν και τα μικροαστικά παράσιτα, που εκμεταλλευόμενοι τους προηγούμενους έκαναν χωρίς ιδρώτα περιουσίες και πλούσιες καταθέσεις και φοβούνται οι ανόητοι μήπως έλθει ο ΤΣΙΠΡΑΣ και τα ..χάσουν! Τους κατανοούμε.
Επειδή η κρίση είναι πολιτική και πάνω από όλα κρίση πολιτισμική και ύστερα οικονομική, αντιτάσσοντας το δικό μας πρότυπο ζωής και τις δικές μας αξίες που δεν τις διαπραγματευόμαστε με κανέναν Βενιζέλο και Σαμαρά και με κανένα Σόιμπλε και με καμία Μέρκελ προσερχόμαστε αύριο στις κάλπες και άφοβα ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΤΣΙΠΡΑ ακόμη και αν αυτή η επιλογή σήμαινε το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Και χωρίς βέβαια ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! Γιατί το ξαναλέμε είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα και έχουμε εμπειρίες για δέκα ακόμη ζωές! ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑ…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *