Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΤΣΙΠΡΑ



 Στις εκλογές αυτές αναμετρήθηκαν από τη  μια μηχανισμοί παντός είδους με ένα πολιτικό φαινόμενο εντελώς αυθόρμητο και ανοργάνωτο.Όποιος πήγαινε στις τσιπρο-συγκεντρώσεις της τελευταίας εβδομάδας έβλεπε τα ίδια γνωστά πρόσωπα της παραδοσιακής αριστεράς. Όλα μεν, χωρίς απουσίες, ενθουσιασμένα αλλά τα ίδια!  Αναρωτιόταν κανείς που να είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες ΠΑΣΟΚοι που ψήφισαν Τσίπρα ή τα εκατομμύρια που θα τον ψηφίσουν σήμερα. Σπίτι τους, μουλωχτοί και αποφασισμένοι, περιμένουν να μιλήσουν στο γήπεδο σαν τον Καραγκούνη! Αν ρωτούσες τους τσιπραίους αντιλαμβανόσουν ότι μετά βίας γνώριζαν 1: 10 εκ των ψηφοφόρων τους (και που να δεις στις μεγάλες πόλεις) Στελέχη και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ συναντιόνται στο δρόμο και δεν καλημερίζονται κάν όχι γιατί φοβούνται αλλά απλώς γιατί δεν γνωρίζονται. Αφού λοιπόν ένσαρκο ΣΥΡΙΖαίο δεν γνωρίζει ο άλλος κανέναν ούτε στη δουειά του ούτε στο χωριό του ούτε στη σχολή του τότε πάει στη κάλπη του τελείως ανενόχλητος, ελεύθερος και γενικώς επειδή έτσι γουστάρει. Πάει λοιπόν με βήμα νωχελικό, διστακτικό ή και επιφυλακτικό αλλά πάντως με περπατησιά δική του και αυτόνομη. Αντιθέτως τους δυνητικούς ψηφοφόρους Σαμαρά τους τα έχουν πρήξει. Τους έχει ήδη παρενοχλήσει  αυτός που τους διόρισε, αυτός που τους γλύτωσε το πρόστιμο, εκείνος που τους έσβησε την κλήση, παπάδες , δάσκαλοι και χωροφυλάκοι και όλοι όσοι θέλουνε νόμο και τάξη. Περιμένουν δε οσονούπω και ένα προσωπικό SMS της Άνγκελας! Κύριο αν όχι μόνο πολιτικό περιεχόμενο όλων αυτών των οχλήσεων, ο φόβος! Μόνο που ότι επιρροή ήταν να ασκηθεί έχει ήδη ασκηθεί προ πολλού…

Αν λοιπόν, χέστη Απόκαυκε, κάποιος δεν κάμφθηκε ακόμη από τον φόβο και φθάνει στην κάλπη έστω αναποφάσιστος, προβληματισμένος, διστακτικός και νωχελικός τότε θα το ρίξει σίγουρα στον Αλέξη τον μυστήριο, που διαθέτει σαφώς την ηθική υπεροχή. Αφού δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε το Χ μέχρι τώρα, το ματσάκι το καθάρισε! Κι όσο πιο αργά περάσει μπροστά τόσο πιο ηδονική θα είναι η νίκη του … Ας είναι και στις επτά παρά ένα [18.59], ας είναι και με μια ψήφο τη δική μου, ας είναι και στην παράταση που θα πάρουν οι κάλπες για να προλάβουν  να ψηφίσουν και κάτι καθυστερημένοι φραπέδες.
Πάκης ο πλέον σίγουρος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *