Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ορισμένες χρήσιμες ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ



 1. Το αποτέλεσμα των εκλογών αποκατέστησε…οριστικά τους συσχετισμούς στο ιστολόγιό μας, αφού ο υπαρκτός ΠΑΚΗΣ υπέστη μία ακόμη ήττα και θα περιοριστεί στο ρόλο του δόκιμου σχολιαστή μέχρι νεωτέρας..
2.Προκαλούν καγχασμό οι πανηγυρισμοί του Αντώνη Τρελαντώνη περί μεγάλης νίκης, γιατί πρόκειται στην πραγματικότητα για ήττα στρατηγικού χαρακτήρα και αυτό θα φανεί στους επόμενους μήνες, όταν θα τον κυνηγούν τα στίφη των πειναλέων Ελλήνων.Τότε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ θα εκτοξευθεί στο 50%!
3.Προκαλεί θλίψη το κατάντημα του ΚΚΕ, που ακολουθώντας  την τακτική των μοναχών της Μονής Εσφιγμένου πέρασε στο ιστορικό περιθώριο.
4.Η πολιτική είναι πάνω από όλα παίγνιον στρατηγικόν και όχι για ανθρώπους που κατατρύχονται από ιδεοληψίες.
5. Συνιστώ στους πανικόβλητους μκροαστούς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, γιατί τώρα οι καταθέσεις τους κινδυνεύουν περισσότερο από ποτέ…

Εκ του Γραφείου Τύπου του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *