Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τραγωδία μεταναστών σε ελληνικό λεωφορείο





Πέθαναν από ασφυξία σε λεωφορείο “φέρετρο”θανάτου

Δύο μετανάστες βρέθηκαν νεκροί και άλλοι τρεις σε κωματώδη κατάσταση μέσα σε φεριμπότ που κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι της Αγκόνας, στην Αδριατική, προερχόμενο από την Ελλάδα, όπως ανέφεραν ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, οι οδηγοί του λεωφορείου μέσα στο οποίο είχαν κρυφτεί οι 18 Αφγανοί μετανάστες, ήταν Έλληνες και συνελήφθησαν από τις ιταλικές αρχές.

Τα ονόματα των δυο Ελλήνων οδηγών, έως τώρα, δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακριθούν για την υπόθεση τις αμέσως επόμενες ώρες. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μεταδίδουν ότι οι μετανάστες είχαν κρυφτεί σε διπλό πάτο του λεωφορείου, μέσα σε πάρα πολύ μικρό χώρο και οι θάνατοι προκλήθηκαν από ασφυξία. Όλοι οι επιζώντες πρόκειται να ζητήσουν από την Ιταλία πολιτικό άσυλο.

Την περασμένη Τρίτη, επτά παράνομοι μετανάστες χάθηκαν στη θάλασσα όταν βυθίστηκε το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν, κοντά στις ακτές της νότιας Ιταλίας.

Πηγή

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *