Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για ΓΕΛΙΑ και για ΚΛΑΜΑΤΑ





Την παραίτησή του υπέβαλε ο Β. Ράπανος πριν καν ορκισθεί!

 

Λόγους υγείας επικαλείται στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο Βασίλης Ράπανος, με την οποία τον ενημερώνει ότι δεν μπορεί να αναλάβει τη θέση του υπουργού Οικονομικών.
 Στην επιστολή του αφού ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για την «εξαιρετικά τιμητική πρόταση να αναλάβω τα καθήκοντα του υπουργού Οικονομικών που είχε και τη συναίνεση των προέδρων των δύο άλλων κομμάτων», προσθέτει:
 «Το πρόσφατο συμβάν που οδήγησε στην εισαγωγή στο νοσοκομείο δείχνει ότι το πρόβλημα της υγείας μου δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως. Μετά από συζητήσεις που είχα και με τους θεράποντες ιατρούς μου κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση της υγείας μου προς το παρόν δεν είναι αυτή που θα μου επέτρεπε να ασκήσω με πληρότητα και επάρκεια τα καθήκοντά μου. Για το λόγο αυτό λυπούμαι πολύ που δεν μπορώ να αποδεχθώ τελικά την τιμητική πρότασή σας».
Ο κ. Ράπανος κλείνει την επιστολή του ευχόμενος στον πρωθυπουργό «επιτυχία στο δύσκολο έργο για υπέρβαση της κρίσης και ανάπτυξη της χώρας μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια», και διαβεβαιώνει ότι «στο μέτρο των δυνάμεών μου θα είμαι στη διάθεσή σας και θα συνεχίσω να εργάζομαι για την ευόδωση της εθνικής προσπάθειας».

Η παραίτηση έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό.

Ο Κ. Παπούλιας επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Σύνοδο Κορυφής!



 Εν τω μεταξύ μετά το αλαλούμ που επικράτησε με την εκπροσώπηση της χώρας στις Βρυξέλλες κατόπιν υποδείξεως των εταίρων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας πρόκειται να ηγηθεί της ελληνικής αντιπροσωπείας στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, 28 και 29 του μηνός.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, όπου σημειώνεται ότι αυτό είναι σύμφωνο με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σημειώνεται, ότι η νομική υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποφάνθηκε ότι η χώρα θα πρέπει να εκπροσωπηθεί είτε από τον Πρόεδρο, είτε από τον αρχηγό του κράτους.
Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού τονίζει ότι ο Α. Σαμαράς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Συνόδου, θα έχει τηλεφωνικές επαφές με ομολόγους του.
Όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν τους ερασιτεχνισμούς γύρω από τον τρόπο συγκρότησης αλλά και λειτουργίας της κυβέρνησης Σαμαρά που δείχνει να την ξεπερνούν τα γεγονότα. Και είμαστε μόνο στην αρχή…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *