Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κυβέρνηση Φαρσοκωμωδία



 Είναι φανερό ότι ήταν παντελώς απροετοίμαστοι -παρά τις αλλεπάλληλες εκλογές- για να κυβερνήσουν τη χώρα και ας κατηγορούσαν γι’αυτό τον Τσίπρα, αλυχτώντας από το πρωί έως τα μεσάνυχτα.Όταν το βασικό πρόβλημα της χώρας ήταν η τραγική κατάσταση της οικονομίας και οι σφυσμομετρήσεις έδειχναν ότι θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας, αδυνατούμε να φανταστούμε ότι δεν είχαν καταλήξει στο πρόσωπο του υπουργού των οικονομικών και του επιτελείου του, με το βασικό δεδομένο ότι στις 18 Ιουνίου θα μας έδιωχναν από τη ζώνη του ευρώ, αν δεν αλλάζαμε τακτική.
Και όμως και αυτό το ζήτημα το αντιμετώπισε με πρωτοφανή ελαφρότητα η μοιραία για τη χώρα τραγική τριάδα Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη. Ο πρώτος εξαργυρώνοντας κομματικά γραμμάτια πλαισίωσε την κυβέρνηση με απίθανα κομματικά πρόσωπα, ο δεύτερος -ενώ κορδωνόταν τον ρυθμιστικό παράγοντα και τον εκλέκτορα της εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας- επέλεξε για την κυβέρνηση προσωπικούς φίλους-ρετάλια των πανεπιστημιακών νεκροταφείων και ο τρίτος “φώτιζε”
τους δύο πρώτους, κρατώντας δήθεν αριστερό ..φανάρι!
Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε γίνει ο περίγελως της Ευρώπης και η χώρα μας να παρουσιάζει για μια ακόμη φορά την εικόνα λατινοαμερικάνικης μπανανίας
Απόκαυκος ο δικαιωθείς

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *