Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

« Η ΣΑΜΑΡΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ»

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ BLOG
« Η ΣΑΜΑΡΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ»
 
ΜΠΗΚΕ στα ΣΟΒΑΡΑ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Μετά την παγκόσμια ανακούφιση από το ότι έμεινε στα κρύα του λουτρού ο μικρός Αλέξιος ο Μέγας και ενώ κορυφώνεται η κρισιμότης της παγκοσμίου συγκυρίας, ο Πρωθυπουργός είχε μια καταλυτική παρέμβαση, αν και ευρισκόμενος σε φάση ανάρρωσης.
Θεωρώντας μάλλον ότι ο κ. Β Ράπανος του την κοπάνησε επικαλούμενος τους γιατρούς του αποφάσισε να διακηρύξει την αυστηρότητα που θα δείξει από εδώ και πέρα σε φαινόμενα υπουργικής «λούφας & παραλλαγής». Με σχετική εγκύκλιο, ακριβώς για να το μάθουν τα ΜΜΕ και ο λαός, υπουργοί και υφυπουργοί ενημερώθηκαν ότι απαγορεύεται να μετακινηθούν χωρίς γραπτή άδεια του πρωθυπουργικού γραφείου. Για περιπτώσεις επείγουσας φυσικής ανάγκης (τουαλέτα κλπ) αρκεί και η προφορική αδειοδότηση.
 Εντύπωση προκάλεσε η εύνοια της εξαίρεσης για τις δύο κυρίες – μέλη του υπουργικού συμβουλίου που μπορούν να μετακινούνται επιπλέον και με άδεια των θείου Βαρδή και καθηγητή Μουτσόπουλου αντιστοίχως. Αυτό όμως δεν αποτελεί κάποια αντίστροφη φυλετική προκατάληψη αλλά απλή αναγνώριση του γεγονότος ότι αυτοί τις υπουργοποίησαν!
Ρίτα Πουλακίδα , η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *