Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γκάφα ολκής η σχεδιασμένη ενέργεια;



 Γκάφα ολκής χαρακτηρίζεται  από πολλούς η τρισέλιδη επιστολή του ΓΓ του υπουργείου Παιδείας με την οποία ζητά από το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να δώσει γενικές οδηγίες στους Γραμματείς των υπουργείων για το αν πρέπει να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους ή όχι.

Ο κ. Καλαντζής αναφέρεται σε όλους τους Γραμματείς που διορίστηκαν από το ΠΑΣΟΚ την προηγούμενη τριετία και συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους ενώ από την επιχειρηματολογία του προκύπτει ότι θεωρεί πώς λόγω της «πολύτιμης εμπειρίας» τους η πλειονότητα των Γραμματέων πρέπει να παραμείνει στη θέση της.

Με δεδομένο ότι ο κ. Καλαντζής δεν είναι τυχαίο πρόσωπο αλλά έχει σημαντικές κομματικές διασυνδέσεις (υπήρξε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πάγκαλου) εκτιμούμε ότι η πρωτοβουλία του δεν είναι ούτε αυθόρμητη ούτε τυχαία ούτε βέβαια γκάφα αλλά έχει σχέση με την  διαπραγμάτευση που γίνεται σε επίπεδο κορυφής για τη διάσωση ενός  μέρους του κρατικού ΠΑΣΟΚ, τώρα που ήλθε η ώρα της στελέχωσης του κρατικού μηχανισμού από τους συνέταιρους στην Σαμαρική κυβέρνηση. Απλά ο κ. Καλαντζής θέτει με επίσημο τρόπο αυτό που συζητείται ήδη στα παρασκήνια και που είναι φυσικά υπό διαπραγμάτευση. Και φυσικά στο Πασοκ θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να μη χάσουν τα ερείσματα στον κρατικό μηχανισμό..

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *