Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΝΕΑ αποκλειστικά για ΒΑΖΕΛΟΦΡΟΝΕΣ*

Επιμένει πορτογαλικά ο Παναθηναϊκός… Στο πρόσωπο του Πάπε Χαμπίμπ Σόου (συνονόματος και συνεπώνυμος του 31χρονου συμπατριώτη του καλαθοσφαιριστή, ο οποίος στο παρελθόν απασχόλησε ΠΑΟ και Ολυμπιακό, έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με το Τορόντο και φέτος βγάζει το ψωμί του στην Τεχεράνη) βρίσκουν οι «πράσινοι» τον αντικαταστάτη του Σιμάο, με εισήγηση του Φερέιρα.
Στην Πορτογαλία έχει τη φήμη σκληρού παίχτη (ορισμένοι τον αποκαλούν «καρυοθραύστη»), αλλά ο ίδιος διευκρινίζει ότι «δεν είμαι εγκληματίας. Παίζω με τα φυσικά μου προσόντα και πολλά από τα μαρκαρίσματά μου δεν θα τα σφύριζαν φάουλ σε Αγγλία, Γαλλία. Με έχουν κατηγορήσει ”άδικα”».
Ο 26χρονος μεσοαμυντικός της Ακαδέμικα θεωρείται κλεισμένος και αναμένεται τα προσεχή 24ωρα στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Σενεγαλέζος (γεννημένος στο Ντακάρ), τον οποίο συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις, έχει αγωνιστεί -εκτός από την Ακαδέμικα- σε Λεϊρία, Σοσό, Σατορού, Αντάντ και Στρασβούργο. Τον περασμένο Ιανουάριο έφτασε μια… ανάσα από τη μετακίνησή του στη Σετούμπαλ, πρόσφατα έριξε «πόρτα» σε πρόταση ανανέωσης της Ακαδέμικα, ενώ δεν ευοδώθηκαν και οι διαπραγματεύσεις του με τη Μορεϊρένσε. Παράλληλα, στο παιχνίδι απόκτησής του είχαν μπει τόσο η πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας Πορτογαλίας, Εστορίλ, όσο και η κινέζικη Τσανγκγιούν Γιατάι. Στη Λεϊρία, παρότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, έπαιξε μόλις δύο μήνες, λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων προς το πρόσωπό του.
Χθες, πάντως, «πάτησε» Ελλάδα ο 23χρονος Πορτογάλος στόπερ Aντρέ Πίντο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα να υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους».
Από την άλλη, κάτοικος Παιανίας θα συνεχίσει να είναι ο Σπυρόπουλος, καθώς σε επικοινωνία που είχε χθες ο εκπρόσωπός του, Πασχ. Παπαδόπουλος με τη διοίκηση της διεμήνυσε ότι ο πελάτης του αποδέχεται τους οικονομικούς όρους (200.000 ευρώ ετησίως) του νέου συμβολαίου. Οσον αφορά στην υπόθεση Κατσουράνη, δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη.
Στο μεταξύ, αρωγός στην προσπάθεια του Γ. Αλαφούζου στέκεται ο Ν. Πατέρας. Οι δυο τους συναντήθηκαν χθες, με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ να επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση πως «μου ανέλυσε το πλάνο της ”Παναθηναϊκής Συμμαχίας”, τον συνεχάρην για την προσπάθειά του και του δήλωσα ότι θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή». Χθες, τρίτη ημέρα των εγγραφών, «έσπασε το φράγμα» των χιλίων μελών. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται μεγαλύτερη κινητοποίηση, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να κάνουν χρήση της δυνατότητας των δόσεων. Συνάμα, αρκετοί περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα μεταβίβασης των μετοχών από τον Γ. Βαρδινογιάννη για να συνδράμουν.
Τέλος, χθες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Στις 9/7 ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το Σάλτσμπουργκ για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο. Κατά τη διάρκεια παραμονής στην Αυστρία θα δώσει τέσσερα φιλικά, με τις Μπραουνσβάιγκ (11/7), Κράσνονταρ (14/7), Αλ Σαάντ (16/7) και Φορτούνα Ντίσελντορφ (18/7).

*Για τους άλλους όταν μπορέσουμε, δηλ. ..ποτέ!
Απόκαυκος ο αντικειμενικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *