Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στουρνάρας: Πρώτα υλοποιούμε, μετά …διαπραγματευόμαστε



 Η Αθήνα πρέπει πρώτα να επαναφέρει το πρόγραμμα προσαρμογής στην τροχιά του και μετά να ζητήσει τη χαλάρωση των όρων του, δήλωσε ο υπουργός Οικονομιών Γιάννης Στουρνάρας, στους Financial Times.

«Το πρόγραμμα είναι εκτός τροχιάς και δεν μπορούμε να ζητήσουμε ο,τιδήποτε από τους πιστωτές μας πριν το επαναφέρουμε σε τροχιά», είπε.

Η είδηση βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του site των Financial Times, υπό τον τίτλο “Η Ελλάδα εγκαταλείπει την απαίτηση να χαλαρώσουν οι όροι της διάσωσης”.

Πάντως, αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών που μίλησε στο Reuters, διευκρίνισε ότι η δήλωση Στουρνάρα δεν σημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση εγκαταλείπει την επαναδιαπραγμάτευση και το αίτημά της για αλλαγές στους όρους του μνημονίου. «Απλά επαναλαμβάνει την κυβερνητική γραμμή», είπε ο αξιωματούχος, αναφερόμενος στη δήλωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *