Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ

  Πηγές του Μαξίμου γνωστοποίησαν ότι ο πρωθυπουργός ανέθεσε νέα αποστολή στον dr Mario Salmas μετά την επιτόπια έρευνα του M.S. στο Άσυλο Ανιάτων και στο εκεί ρολόι της ΔΕΗ ειδικότερα. Μετά αυτή την επιτυχία του Super Mario στην πρώτη αποστολή του ακολούθησε αμέσως μια νέα σημαντικότερη.
Η διακοπή αποδοχής των ελληνικών ομολόγων από την Ευρωπαική κεντρική τράπεζα υπήρξε το επόμενο αιφνίδιο και ύπουλο κτύπημα της διεθνούς συμπαιγνίας. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ υποπτεύονται ότι ήταν και πάλι το δάκτυλο του συμμορίτη της δραχμής Αλέξιου, του ανθέλληνος που κίνησε τα νήματα. Οπότε στο πολιτικό κτύπημα χρειάστηκε και μια πολιτική απάντηση από αφοσιωμένα πρόσωπα της ανοίξεως.
Του  ανέθεσε λοιπόν να έχει το ίδιο απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι και να του μιλήσει εν ανάγκη σε σκληρή γλώσσα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν πράγματι για τις οικονομικές εξελίξεις και στο τέλος συμφώνησαν να συναντηθούν αμέσως μετά τις διακοπές τους στην μαγευτική Αιτωλοακαρνανία. Ωστόσο το τι διαμείφθηκε στο ενδιάμεσο λένε πως θα το ζήλευε ακόμη και του Καραισκάκη η αθυροστομία
 Ακριβώς για το λόγο αυτό τις αντίστοιχες επαφές με την Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ θα τις αναλάβει μια γυναίκα. Πιθανώς η κα Χριστίνα Παπανικολάου ή η κα Καράτζολα που θεωρούνται, λόγω ηλικίας, οι πιο αποτελεσματικές από τις προσφάτως διορισθείσες γραμματείς
Ρίτα Πουλακιδα , η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *