Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ στο Epirus …Gate

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ “ΑΝΑΡΤΗΣΗ”;

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων θεωρεί χρέος του να ευχαριστήσει τους υπάλληλους της Διεύθυνσης, διοικητικούς και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία αιτήσεων για πρόσληψη ωρομίσθιων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών έτους 2012-2013, η οποία και ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερα ικανοποιητικό τρόπο.Θέλει δε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τις κυρίες Μαριγούλα Κασσαγιάννη, Δ/ντρια του Γ/σιου Μηλιωτάδων, Βασιλική Σωμάκου, Δ/ντρια του Γ/σιου Βελισσαρίου, Ελπινίκη Μπάρκα και Καίσαρη Λαμπρινή, εκπαιδευτικούς Δ.Ε., για την εθελοντική τους προσφορά στην όλη διαδικασία.
Αναρτήθηκε από EPIRUSGATE στις 11:23 π.μ.
Καλά ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας ευχαρίστησε εδώ και καιρό τους “εθελοντές”, αφού είναι και ευγενής άνθρωπος. Αυτός όμως που αναρτά και ξανα-αρτά τις ευχαριστίες, ποια κυρία άραγε “ευχαριστεί”; Πάντως όχι τον διευθυντή που μάλλον τον εκθέτει…(και την κυρία φυσικά, αν το καταλαβαίνει)

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Οι τόσοι ΠΕ19 ή και άλλες ειδικότητες με μειωμένο ωράριο και γνώσεις πληροφορικής δεν θα μπορούσαν να αναλάβουν το έργο, ώστε να μην επιβαρύνονται Δ/ντριες Σχολείων (με προϋπηρεσία στις διοικητικές υπηρεσίες της Δ/θμιας) ε ;;;

  2. apokaukos@gmail.com says:

    Συ είπας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *