Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΔΗΜΑΡ: Βράχος ακλόνητος ο …Σιάκαρης

Οι εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουρέλη είναι ραγδαίες και οσονούπω αναμένεται να σπάσει στα δυο το κομματικό του μαγαζάκι, αφού πληθύνονται οι αντιδράσεις για την κυβερνητική πολιτική κυρίως από τους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ, που έφυγαν διαφωνώντας με τα μνημόνια και τώρα βρέθηκαν να τα υπηρετούν και καλούνται να ψηφίσουν μέτρα που τους οδήγησαν εκτός ΠΑΣΟΚ!
Βουδούρης και Μιχελογιαννάκης είναι στα κάγκελα και αναμένονται και άλλοι. Βέβαια υπάρχουν και οι προεδρικοί που ζητούν άμεση εφαρμογή των μέτρων και μεγαλύτερη συμμετοχή στα τεκταινόμενα.
 Μπροστά σε αυτές τις διαγραφόμενες εξελίξεις  βράχος ακλόνητος στέκεται ο δικός μας Ντίνος Σιάκαρης που ακόμη περιμένει την αξιοποίησή του από τον Φώτη Κουρέλη. Και εδώ που τα λέμε τι περισσότερο είχε η σύζυγος του χωριανού του (Μουτσόπουλου), που έγινε ολόκληρη υφυπουργός;
Ρίτα Πουλακίδα,η σιακαροπνίχτρα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *