Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην πρόγνωση ότι η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει με άλλον πρωθυπουργό,αφού τα ψωμιά του Αντωνάκη είναι φανερό ότι έχουν τελειώσει. Ήταν που ήταν κολοβός πρωθυπουργός, έρμαιο στα καπρίτσια του Χοντοβαγγέλα και στις αναστολές του Φώτη Κουρέλη, είχε που είχε και αυτά τα νούμερα για υπουργούς που είναι παντελώς ανίκανοι και από επάνω καπάκι ήλθε και έπεσε η …τρόικα που ζητά και τα μαλλιά της κεφαλής μας. Αν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της, προβλέπεται σεισμός στην κοινωνία και ραγδαίες πολιτικές ανακατατάξεις που θα ανατρέψουν και κυβέρνηση και Σαμαρά. Αν δεν μπορέσει να βρει τα 11,9 δις ευρώ, τότε έχουμε και επίσημη χρεοκοπία και ο Αντωνάκης κρεμάται επί ξύλου.
Σε κάθε περίπτωση ο Καλαματιανός έχει μπροστά του τα πολιτικά Τάρταρα, που αδημονούν να τον καταπιούν, όπως ο ίδιος αδημονούσε να γίνει με κάθε τρόπο πρωθυπουργός.
Και ο διάδοχος του Σαμαρά; Μα ποιος άλλος από τον Στουρνάρα!
Η Κασσάνδρα του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *