Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σε μείζον πολιτικό θέμα αναδεικνύεται η αυριανή εκλογή Προεδρείου στην Περιφέρεια Ηπείρου

 

Σε μείζον πολιτικό θέμα αναδεικνύεται η εκλογή Προεδρείου στο Πεςριφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου με την Περιφερειακή Αρχή να μην διασαφηνίζει τον τρόπο εκλογής του, με τα έως τώρα δεδομένα να αναφέρουν ότι αυτή θα γίνει διαδικτυακά, κάτι που για την αντιπολίτευση δεν διασφαλίζει το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, αφού οι σύμβουλοι θα ψηφίσουν φανερά

‘Ετσι οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ αφού καταγγέλλουν τη νομιμότητα της διαδικασίας, δηλώνουν ότι θα απέχουν από την εκλογή Προεδρείου. Σε ανακοίνωσή τους μεταξύ των άλλων αναφέρουν τα εξής:

“Η αλλαγή φρουράς στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου είναι ένα μέγιστο πολιτικό γεγονός κι ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί, με την θεσμικότητα δηλαδή που του αρμόζει.

Ο νόμος είναι σαφής και απαιτεί αδιάβλητη διαδικασία με μυστική ψήφο που διασφαλίζεται μόνο με κάλπη.

Η δυνατότητα αξιοποίησης των τηλεδιασκέψεων ως εναλλακτική λύση λόγω των έκτακτων μέτρων δεν μπορεί σήμερα, ειδικά μετά την άρση των απαγορεύσεων από την Παρασκευή να αποτελεί λύση.

Εχθές προειδοποιήσαμε με τη διαφωνία μας και δώσαμε χρόνο στην Περιφερειακή Αρχή για να επαναπροσδιορίσει το πλαίσιο της ψηφοφορίας.

Η σιωπή της όμως επιβεβαιώνει την πολιτική ανασφάλεια που προκύπτει από την ενδοπαραταξιακή κρίση του κ. Καχριμάνη, στην «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου».

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» εξελέγησαν για να παράξουν έργο στο περιφερειακό συμβούλιο κι όχι για να διασώσουν την περιφερειακή αρχή που καταρρέει.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν έχουμε ενημερωθεί για αλλαγή του πλαισίου της αυριανής διαδικασίας.

Ως εκ τούτου αποφασίζουμε να απέχουμε από την ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προεδρείου καθότι θεωρούμε την εκλογική διαδικασία μη νόμιμη”

Επίσης η Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωσή της αφού σημειώνει τις θέσεις της για το θέμα, προτείνει τα εξής:

1ον. Η αυριανή συνεδρίαση να διακοπεί, όπως προβλέπει το Άρθρο 16ο (Λήξη – Διακοπή συνεδρίασης περιφερειακού συμβουλίου) του κανονισμού λειτουργίας του Π.Σ. και να συνεχιστεί την επομένη ή μεθεπόμενη ημέρα σε ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ σε χώρο όπως η αίθουσα Δ. Χατζής στα παλαιά σφαγεία ή η αίθουσα Βασίλειος Πυρσινέλλας στο πνευματικό κέντρο Δ. Ιωαννιτών, ώστε να αποφευχθεί η μεγαλύτερη καθυστέρηση μέχρι την επομένη Κυριακή, ημέρα που ορίζει ο νομοθέτης ως ημέρα εκλογής νέου προεδρείου.

2ον Στην δια ζώσης συνεδρίαση να συμφωνηθεί ένα πλαίσιο λειτουργίας του Π.Σ.. 

Προς τούτο η Λαϊκή Συσπείρωση επαναφέρει την πρόταση της α) το νέο προεδρείο να συνεδριάζει για την διαμόρφωση ημερήσιας διάταξης και να καλεί τους επικεφαλής των παρατάξεων για την μέγιστη δυνατή συνδιαμόρφωση της ημερήσιας διάταξης χωρίς εκ των προτέρων αποκλεισμούς όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

και β) τα σημαντικά θέματα των επιτροπών περιβάλλοντος και κοινωνικών θεμάτων να έρχονται για συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο, καθώς από την φύση τους οι επιτροπές αυτές λειτουργούν με εκχώρηση αρμοδιοτήτων από το Π.Σ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *