Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πραξικόπημα στη Βουλή από τον άθλιο Μεϊμαράκη

Απέσυρε την πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία σχετικά με τη συνταγματικότητα του πολυνομοσχεδίου ο ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρώντας στην διακοπή της συνεδρίασης για περισσότερο από μία ώρα, ώστε να μαζευτούν βουλευτές της συμπολίτευσης!

Την αίτηση αντισυνταγματικότητας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και στήριξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αρχικά, ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανακοίνωσε την απόρριψη της αίτησης. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασαν, αμφισβητώντας το αποτέλεσμα.

Για αρκετά λεπτά επικράτησε ένταση στη Βουλή. «Το προεδρείο δεν εκβιάζεται με φωνές» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος στη συνέχεια, εφαρμόζοντας τον κανονισμό της Βουλής αποφάσισε τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας. Καθώς βέβαια τα … κουκιά δεν έβγαιναν, αφού πολύ λίγοι βουλευτές της κυβέρνησης ήταν στην αίθουσα του κοινοβουλίου, η συνεδρίαση διακόπηκε για μισή ώρα.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής (άρθρο 72, παράγραφος 3), η συνεδρίαση έπρεπε να διακοπεί για 10 και όχι 30 λεπτά. Συγκεκριμένα: «Αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει o ελάχιστoς αριθμός των υπoγραφόντων, καθώς και στην περίπτωση πoυ η πρόταση πρoέρχεται από τoν Πρόεδρo, διακόπτεται υπoχρεωτικά η συνεδρίαση και γίνεται σχετική ανακoίνωση στoυς χώρoυς τoυ βoυλευτηρίoυ. Δέκα (10) λεπτά μετά την ανακoίνωση επαναλαμβάνεται η συνεδρίαση, oπότε o Πρόεδρoς της Boυλής, εκτιμώντας τις ανάγκες τoυ νoμoθετικoύ έργoυ, μπoρεί αντί για τη διεξαγωγή της oνoμαστικής ψηφoφoρίας να λύσει τη συνεδρίαση».

Τελικώς, ότι ούτε η ημίωρη διακοπή τηρήθηκε, καθώς η συνεδρίαση ξεκίνησε ξανά ύστερα από διακοπή μίας και πλέον ώρας, υπό τις έντονες αποδοκιμασίες της αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε την πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας, καταγγέλλοντας ευτελισμό των κοινοβουλευτικών διαδικασιών και εκφυλισμού της Βουλής.

Για παραβίαση του κανονισμού κατηγόρησε το προεδρείο της Βουλής και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επέμεινε στη διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *