Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ελισάφ και Μπαρτζιώκας αναζητούν σωσίβιο στην “ανίερη” συμμαχία

 


Γράφαμε προχθές για τη μεγάλη γκάφα της δημοτικής Αρχής να συγκροτήσει το ΔΣ της ΔΕΥΑΙ χωρίς την προβλεπόμενη ποσόστωση των γυναικών, (πατήστε ΕΔΩ ), γεγονός που δημιουργεί προβλήματα νομιμότητας στις αποφάσεις του Διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης, με κίνδυνο προγράμματα εκατομμυρίων ευρώ να βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.

Θύματα του συνδρόμου της  αλοζονείας και του ξερολισμού συγκρότησαν ένα ΔΣ παράνομο και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν για να καλύψουν τις αλλεπάλληλες γκάφες τους.

Η τελευταία τους νομική εφεύρεση, για να καλύψουν την ανεπάρκειά τους είναι να ζητήσουν από τις γυναίκες του δημοτικού συμβουλίου να υπογράψουν δήλωση ότι τους έγινε προ διετίας πρόταση για να συμμετάσχουν στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΙ και αυτές αρνήθηκαν! 

Πράγμα παντελώς ψευδές αλλά σε ποιο θέμα είπαν την αλήθεια οι φωστήρες της δημοτικής Αρχής Ελισάφ για να το κάνουν τώρα;

Το ενδιαφέρον είναι ότι η επιχείρηση “νομιμοποίησης” του συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ έφτασε σήμερα στις γυναίκες της αντιπολίτευσης, δηλαδή της ανίερης συμμαχίας- όπως την αποκαλεί ο δήμαρχος- από τις οποίες ζητούν οι της δημοτικής Αρχής να γίνουν δηλωσίες.

Δεν γνωρίζουμε, τι θα κάνουν οι γυναίκες της ανίερης συμμαχίας και αν θα βάλουν πλάτη για να σωθούν τα προσχήματα αλλά όλα αυτά είναι μια άλλη απόδειξη για το πώς εννοεί ο δήμαρχος την νομιμότητα για την οποία δεν χάνει ευκαιρία να κομπάζει.

Ένα φύλλο συκής για να καλύπτει τη γύμνια του!

                                                                                              

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *