Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παράνομο το Δ.Σ της ΔΕΥΑΙ και άκυρες οι αποφάσεις του;

 


Εκτεθειμένη βρίσκεται για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΙ, αφού υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας στη συγκρότηση του Δ.Σ της επιχείρησης.


Συγκεκριμένα μετά από τις καταγγελίες πολιτών για το έργο στην Οδό Νιάρχου και τις αναφορές τους στο εισαγγελέα για μη σύννομες αποφάσεις και παράνομη υπογραφή από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ, λόγω του μη απαραίτητου αριθμού γυναικών στη σύνθεση του διοικητικού συμβούλιο, όπως προβλέπει ο νόμος, αρκετά έργα κινδυνεύουν να τιναχτούν στην κυριολεξία στο αέρα, αν εφαρμοστεί ο νόμος.

Η ΔΕΥΑΙ όφειλε, όταν προέβη σε σύσταση διοικητικού συμβουλίου, να συμπεριλάβει σε αυτό ποσοστό γυναικών, που όμως δεν το έπραξε, με αποτέλεσμα μετά τις καταγγελίες των πολιτών να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, ο οποίος διαπιστώνει τη μη νόμιμη συμμετοχή γυναικών στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ.

Ο πρόεδρος, οι δικηγόροι καθώς και οι σοφοί της ΔΕΥΑΙ, συνέχισαν όπως φαίνεται να λαμβάνουν αποφάσεις με τις ευλογίες βέβαια της αποκεντρωμένης διοίκησης που τους ευλόγησε το διοικητικό συμβούλιο αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό.

Έτσι σήμερα όλοι μαζί είναι εκτεθειμένοι και προσπαθούν να βρούνε τη λύση στις υπογραφές για να μην απενταχθούν έργα και για να μην ακυρωθούν αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου. 

Η δημοτική αρχή, η ΔΕΥΑΙ και ο συμπαθής πρόεδρος Α.Μπαρτζώκας, προσπαθούν να πάρουν τις υπογραφές των εκλεγμένων γυναικών του δημοτικού συμβουλίου σε έγγραφο που θα δηλώνουν, ότι δεν επιθυμούσαν να συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης και έτσι προχώρησε η σύσταση του Διοικητικού συμβουλίου χωρίς τον απαιτούμενο νόμιμο αριθμό γυναικών.

Καλή και έξυπνη νομικίστικη πρακτική αλλά το ερώτημα είναι τι ημερομηνία θα έχουν οι υπογραφές, σημερινή ή την ημερομηνία κατά την οποία συστάθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ, γιατί στη δεύτερη περίπτωση θα μιλάμε για νέα παρατυπία, η οποία ενδεχομένως να τους οδηγήσει σε νέες περιπέτειες με τους κατοίκους να ενεργοποιούν εκ νέου τη δικαιοσύνη, αφού γνωρίζουν τι έχει συμβεί και τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να περιμένουν στη γωνία για ένα ακόμη σταβοπάτημα της δημοτικής αρχής.

Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις αλλά αποδεικνύεται ότι η δημοτική αρχή δεν μπορεί ούτε δεκαπενταμελές γυμνασίου να συγκροτήσει, πόσο μάλλον διοικητικό συμβούλιο δημοτικής επιχείρησης.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *