Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οικολόγοι Πράσινοι: Το φορολογικό σύστημα να γίνει εργαλείο αναδιανομής και όχι μέσο είσπραξης


Η κυβέρνηση με τις προωθούμενες αλλαγές στο φορολογικό επιδιώκει και πάλι ρυθμίσεις εισπρακτικού χαρακτήρα και αποφεύγει να αντιμετωπίσει τη φορολογία ως αναδιανεμητικό μηχανισμό μπροστά στις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες.
Με δεδομένη την υποαπασχόληση και την ανεργία των νεότερων ηλικιών, απαραίτητο είναι να υπαχθούν οι νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες με χαμηλά εισοδήματα σε ειδική μειωμένη φορολογική κλίμακα.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν από καιρό καταθέσει προτάσεις για μια ενιαία φορολογική πολιτική, που εκτός από την αναδιανεμητική λογική θα ευνοεί ταυτόχρονα την αλλαγή του προσανατολισμού της οικονομίας στην κατεύθυνση της πράσινης καινοτομίας, της αυξημένης προστιθέμενης αξίας και της ενίσχυσης των τοπικών και περιφερειακών οικονομιών. Αυτές τις προτάσεις είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τους αρμόδιους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *