Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΛΕΓΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

.Μήπως ντρέπεται για το  επίθετο Αρβανιτόπουλος;

Απαράδεκτη θεωρούν οι Οικολόγοι Πράσινοι την μέχρι στιγμής στάση του υπουργείου απέναντι στη δίωξη της νηπιαγωγού στην Λευκάδα. “Αντί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να ενθαρρύνει τη διαπολιτισμική επικοινωνία μεταξύ των παιδιών και να προστατεύει εκπαιδευτικούς από ρατσιστικές απειλές, διέταξε ΕΔΕ σε βάρος της νηπιαγωγού και ουσιαστικά δικαιώνει όσους θερμοκέφαλους, αναζητούν εχθρούς του Έθνους ακόμα και μεταξύ των αλλοδαπών νηπίων.
Εάν ο υπουργός Παιδείας είναι ανίκανος να δώσει σαφείς οδηγίες στους υφισταμένους του για το πώς θα ελέγξουν και θα ελαχιστοποιήσουν τα ρατσιστικά φαινόμενα στον χώρο της εκπαίδευσης, καλύτερα να αντικατασταθεί άμεσα από κάποιον που να έχει το ανάστημα να αντισταθεί στους εκβιασμούς της Χρυσής Αυγής”.
Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Υπενθυμίζουμε ότι μια νηπιαγωγός από το Νυδρί Λευκάδας διώκεται,κατηγορούμενη για αντεθνική διδασκαλία!
Η μετακίνηση της εκπαιδευτικού έγινε μετά από καταγγελίες γονέων οι οποίοι αντέδρασαν στο γεγονός πως κατά τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου “καρφιτσώθηκαν” στο ταμπλό της ταξης οι σημαίες που ζωγράφισαν οι μικροί μαθητές (μισοί Ελληνικής καταγωγής και μισοί Αλβανικής) ανάμεσά τους και η αλβανική.

Η καταγγελία των γονιών έγινε όχι μόνο στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η οποία διέταξε ΕΔΕ αλλά και στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστα Μπαρμπαρούση. Μάλιστα η τοπική οργάνωση της Χ.Α δημοσίευσε την επιστολή του γονέα στην επίσημη ιστοσελίδα της στις 29 Οκτωβριου 2012.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *