Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γιατί ο Σαμαράς θυμήθηκε την “ιθαγένεια” του Ραγκούση

Το ζήτημα της ανακίνησης του νόμου για την ιθαγένεια από τον ίδιο τον Σαμαρά και οι αναμενόμενες αντιδράσεις από τους Τριμαροπασόκους είναι η κορυφή του παγόβουνου των ασκήσεων εξουσίας στο τρίγωνο των πολιτικών Βερμούδων, που με τους 151 εναπομείναντες πιστούς μπορεί να καταπιεί ανά πάσα στιγμή το κυβερνητικό σκάφος
 Πολλοί σήμερα αναρωτιούνται, τι μύγα τσίμπησε τον Σαμαρά και θυμήθηκε την δέσμευσή του να αλλάξει το νόμο Ραγκούση, ενώ έχει κάνει “γαργάρα” σπουδαιότερες δεσμεύσεις του, την ώρα μάλιστα που ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει σπουδαιότερα ζητήματα, όπως το ποσό, ο χρόνος και το καθεστώς της εκταμίευσης της δόσης.
Εύλογα ερωτήματα αλλά ας μη ξεχνούμε ότι τώρα που έφτασε η ώρα του ανασχηματισμού το Μαξίμου θέλει να ξεκαθαρίσει στους φτωχούς συνεταίρους ότι μπορεί να εξαρτάται από αυτούς το μέλλον της κυβέρνησης αλλά δεν θα ανεχθεί εκβιασμούς και θα προτιμήσει να πάει και σε εκλογές, τώρα μάλιστα που ο Σαμαράς αισθάνεται ισχυρός και πριν από τις επιπτώσεις των νέων μέτρων.
Έτσι παίζει σε διπλό ταμπλό. Και τους τριμαροπασόκους εκβιάζει ανοιχτά ότι κινδυνεύουν σε ενδεχόμενες εκλογές να γίνουν αποτρίμματα και αν δεν καταφέρει να περάσει τον εκβιασμό τραβάει σε εκλογές, που σημειωτέον είναι η καλύτερη στιγμή για τον ίδιο, γιατί άλλη τέτοια στιγμή όσο και αν ψάξει δεν θα την βρεί.
.Αλλωστε έτσι μπορεί να εξηγηθεί και η μαύρη προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, που σε ενδεχόμενο εκλογών θα πάρει τη μορφή τυφώνα, σε μια εποχή που και ο Τσίπρας έχει πολλά προβλήματα με το δικό του σπίτι που μπάζει από διάφορες πλευρές..

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *