Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Απούσα η Ελλάδα από τις διεργασίες στα Βαλκάνια

Που βόσκει ο Αβραμόπουλος;

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ συνέδριο για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, με θέμα τα Δυτικά Βαλκάνια και την ευρωπαϊκή προοπτική τους, διοργανώνει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, σε συνεργασία με τον Ούγγρο ομόλογό του Γιάνος Μάρτονι και το Ινστιτούτο ‘Ασπεν, στο Βερολίνο.

Προσκεκλημένοι των Βεστερβέλε και Μάρτονι είναι οι υπουργοί Εξωτερικών της Αλβανίας, του Μαυροβουνίου, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της Κροατίας, της Σλοβενίας, του Κοσόβου και της ΠΓΔΜ, o υφυπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, αλλά και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας και πρώην πρέσβης στην Αθήνα Χασάν Γκιογούς και ο βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρώην πρέσβης στα Σκόπια Φίλιπ Ρίκερ. Χθες ο Γκίντο Βεστερβέλε παρέθεσε ανεπίσημο δείπνο στην Βίλα Μπόρσιγκ, έδρα της γερμανικής Διπλωματικής Ακαδημίας και επίσημο ξενώνα του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Και είναι τραγικό που στις διεργασίες αυτές απουσιάζει η Ελλάδα με τον Αβραμόπουλο να βρίσκεται υπό εξαφάνιση, ενώ πρωταγωνιστεί ο Ούγγρος ΥΠΕΞ.
Και μην αντιτείνει κανείς τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, γιατί η Ουγγαρία που ενδιαφέρεται για τα Βαλκάνια δεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.
Απλώς έχουμε σηκώσει τα χέρια και τα έχουμε αφήσει όλα στην γενναιοδωρία του νέου θεού της χώρας, δηλ. της …Μέρκελ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *