Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Βγήκαν τα πουλιά

Μαύρο κοράκι με νύχια γαμψά...

Χειμώνιασε και στον Ελληνικό ουρανό κυκλοφορούν διάφορα πουλάκια, όπως το κοτσύφι του Μεϊμαράκη και το σπουργίτι  του Τατσόπουλου για το οποίο παραμπιπτόντως δυσανασχετεί ο Πάγκαλος και ζητά τον τυφεκισμό του,ενώ για το αντίστοιχο του Μεϊμαράκη ποιεί την νήσσαν, αφού πάντοτε έτρεφε μία συμπάθεια στα μαύρα πουλιά που την κληρονόμησε από τον παππού του. Πουλάκια που σύμφωνα με τους εγχώριους πουλολόγους είναι πτηνά που εγκαταβιώνουν στους Ελληνικούς θάμνους και γενικώς δεν δημιουργούν καμία εντύπωση στο ελληνικό κοινό.
Όμως από χθες ενεφανίσθη και επισήμως το γνωστό στους παλιούς κοράκι με τα δύο κεφάλια και τα νύχια τα γαμψά, για το οποίο διάφοροι ειδικοί έλεγαν ότι είχε εξαφανισθεί οριστικά από τους Ελληνικούς ουρανούς και έκτοτε έπεσε  μεγάλη αμηχανία στους ντόπιους πουλολόγους, αφού απειλεί να κατασπαράξει και το κοτσύφι του Μεϊμαράκη  και το σπουργίτη του Τατσόπουλου, αλλά δυστυχώς  και μένα την δυσκίνητη…
Ρίτα Πουλακίδα, η οικόσιτη

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *