Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όταν ο Σαμαράς έκανε μελέτες

«Έκανα, μία γρήγορη μελέτη, για τη σημερινή κατάσταση παίρνοντας από τα Υπουργεία το μηνιαίο κόστος ζωής ενός μέσου εργαζόμενου σε μία 4μελή οικογένεια, όπου η σύζυγος είναι πωλήτρια, ο ίδιος είναι δημόσιος υπάλληλος και έχει δύο παιδάκια.

Και βγάλαμε τα ποσά για δαπάνες. Και τα λέω συγκεκριμένα. Και είναι χρήσιμο ο κόσμος ακούγοντας να μου πει αν εγώ είμαι υπερβολικός. Είναι υπέρ-συντηρητικά τα ποσά, που θα πω:

Το ενοίκιο ενός σπιτιού 75τμ, 460 ευρώ, Θέρμανση 55 ευρώ. Λογαριασμοί Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε., ΕΥΔΑΠ, κινητό 200 ευρώ. Σίτιση, super market, λαϊκή, κρεοπωλείο, φούρνος κλπ, 550 ευρώ. Έξοδα αυτοκινήτου, ασφάλεια, σέρβις, βενζίνη, τέλη κυκλοφορίας 180 ευρώ. Φροντιστήρια Ελληνικά, ξένη γλώσσα κλπ για τα παιδιά 300 ευρώ. Σχολικά 35 ευρώ. Ένδυση, υπόδηση 180 ευρώ. Προσωπικά έξοδα, από τον καφέ και το χαρτζιλίκι του παιδιού και το κουρείο και οτιδήποτε 180. Κοινωνικές υποχρεώσεις 40 ευρώ.
Ασφάλιστρα ζωής, σπιτιού 170 ευρώ. Τσιγάρα 0, διακοπές 0, ιατρικές δαπάνες 0. Σύνολο, 2.570 ευρώ Όταν ο πατέρας εργαζόμενος, 11 χρόνια δημόσιος υπάλληλος, παίρνει 1.460 ευρώ και η μητέρα εργαζόμενη – είναι από πραγματικά στοιχεία – 5 χρόνια σε ιδιωτικό τομέα πωλήτρια, παίρνει 892,95 ευρώ. Σύνολο 2.352,95 ευρώ αυτά που παίρνουν εκείνοι. 2.570 ευρώ το μίνιμουμ, το ελάχιστο των υποχρεώσεων που πρέπει να έχει μία οικογένεια».

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς έκανε περικοπές…

Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *