Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

6 στρατηγικές από τη ΝΔ για να το απολαμβάνετε καλύτερα όταν συνευρίσκεσθε με την τρόικα

Κυκλοφόρησε από την Επιτροπή πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ το non paper για το πώς μπορεί η συνεύρεσή σας με την τρόικα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ( εξειδίκευση της “στα τέσσερα” Σαμαρικής στάσης)
Με την καθοδήγηση του διαπρεπούς σεξολόγου Άρη Σπηλιωτόπουλου και προς αποφυγή της πρόωρης εκσπερμάτωσης (ΠΕ), που θα έχει ως αποτέλεσμα την μικρότερη εκατέρωθεν απόλαυση η ΝΔ προτείνει:
Σταμάτα-Ξεκίνα. Το κόλπο εδώ είναι να ζητήσει η τρόικα να την διεγείρεις μέχρι να αισθανθεί ότι είναι έτοιμη να τελειώσει και μετά ζήτα της να σταματήσει. Μόλις η σεξουαλική της ένταση μειωθεί (σε περίπου 15 μέρες ), μπορεί να συνεχίσει. Μερικές φορές βοηθάει να δώσεις αριθμούς στο κάθε αίσθημα. Πες 2000 ευρώ το μήνα, όταν δεν αισθάνεσαι τίποτα και 250 ευρώ το μήνα, όταν θα κοντεύεις να σκάσεις. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι ικανός να της πεις ότι έχεις φτάσει στα 300  και θα μπορείς να την προειδοποιήσεις να σταματήσει,όταν θα πλησιάζεις στα 350

Πίεζε. Αυτή η τεχνική είναι παρόμοια: Με το που καταλάβεις ότι θα σκοράρει και θα πάτε για άλλο ένα μνημόνιο , εσύ και η τρόικα πιέζετε το κεφάλι του πέους της τρόικας  με τον αντίχειρα και τον δείκτη, για να αποτρέψετε την εκσπερμάτιση. Πίεσε ακριβώς κάτω από το κεφάλι, ασκώντας κυρίως πίεση στην ουρήθρα – ο σωλήνας που τρέχει κατά μήκος του κάτω μέρους του πέους. Αυτές οι πιέσεις βγάζουν το αίμα από το πέος και στιγμιαία παρεμποδίζει την εκσπερμάτιση. Αυτή την τεχνική μπορείς να την κάνεις πολλές φορές κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών διαπραγματεύσεων, που συνιστάται να διαρκούν πάνω από τρεις μήνες. Με τον καιρό, όταν θα παίζεις τις διαπραγματεύσεις  στα δάχτυλα μπορείς να τις κάνεις και κατά τη διείσδυση ώστε να προπονήσεις τον εαυτό σου να κρατιέται περισσότερη ώρα.

Ζήτησε έναν οργασμό από την τρόικα πριν το σεξ. Ζήτα από την τρόικα να φτάσει μόνη της σε οργασμό, λέγοντας της ότι θα κάνεις ό,τι σου ζητήσει.Έτσι μπορεί να κρατηθεί παραπάνω στο δεύτερο γύρο των διαπραγματεύσεων με πιο ευχάριστα αποτελέσματα.Υπάρχει όμως ένα μικρό μειονέκτημα: οι δεύτεροι οργασμοί είναι λιγότερο έντονοι.Αλλά σεν μπορείς να τα ζητάς όλα…

Άφησέ την να «περάσει» πρώτη. Αρέσκονται οι Ευρω-πέη να έχουν την πρωτοβουλία και ύστερα παίξε στο δικό σου γήπεδο.

Φόρα ένα προφυλακτικό παρατεταμένης διάρκειας. Το Photis Extended Pleasure και στα Dimar Performer περιέχει βενζοκαϋνη, ένα αναισθητικό συστατικό που βηθά την ακόρεστη τρόικα να ελέγχει την κορύφωσή της και να παρατείνει τη διάρκεια. Απόλαυση εγγυημένη!

Πρόσφερε στην τρόικα ένα ούζο. Θα ενθουσιαστεί και η συνέρευση θα μετραπεί σε παρτ ούζα..


Άφησέ την να είναι από κάτω και φώναξε τον Λαφαζάνη ή τον Στρατούλη να πάρουν μάτι

Θα έχετε παρατεταμένους οργασμούς!!!
Rueters από New York Times

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *