Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα …Xalia σύμβουλος στην ΕΤ3!

TaXalia (Macedonia)

Πρόσληψη-σκάνδαλο δημοσιογράφου και διαχειριστή blog ( taxalia.blogspot.com.
 ) στην ΕΡΤ3 καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα το θέμα φτάνει στη Βουλή με ερώτηση του βουλευτή Τάσου Κουράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η τρικοματική κυβέρνηση της «αξιοκρατίας» η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά –όπως ισχυρίζεται- να βγάλει τη χώρα από το λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης απολύοντας εργαζομένους και μειώνοντας δραματικά τους μισθούς στο δημόσιο τομέα, συνεχίζει τη συνεπή πορεία την οποία έχει χαράξει.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως μάλλον «λεφτά υπάρχουν» όταν πρόκειται για τα δικά τους γαλάζια παιδιά όπως συμπεραίνεται από την απόφαση να προσληφθεί με σύμβαση διάρκειας ενός έτους ως σύμβουλος προγράμματος στην ΕΡΤ3 ο κ. Χρήστος Νικολαϊδης με μικτές αποδοχές 3.500 ευρώ. Μάλιστα, όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα Δι@ύγεια, η πρόσληψη ανακοινώθηκε πριν ακόμη κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ποιος όμως είναι ο εν λόγω κύριος Νικολαϊδης; Εδώ αξίζει να διευκρινιστούν κάποια πράγματα τα οποία καταδεικνύουν το μέγεθος τη κυβερνητικής αυθαιρεσίας και υποκρισίας αλλά και το μέγεθους του σκανδάλου.

Ο εν λόγω σύμβουλος προγράμματος της ΕΡΤ3 –αλήθεια, ποιο ακριβώς είναι το αντικείμενό του;- είναι έμμισθος υπεύθυνος στο γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονία αλλά και, το καλύτερο, υπεύθυνος στο γραφείο Τύπου και μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης. Επί πλέον ο κ. Χρήστος Νικολαϊδης διαχειρίζεται και το ακροδεξιών απόψεων ιστολόγιο (blog) taxalia.blogspot.com.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση δε θεώρησε κανέναν από τους, με μόνιμη σχέση εργασίας, δημοσιογράφους της ΕΡΤ3 ως ικανό να αναλάβει τη θέση του συμβούλου προγράμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης καταγγέλει την πρόσληψη του κ. Χρήστου Νικολαϊδη. Η τοποθέτησή του στην ΕΡΤ3 μόνο ως θέση κυβερνητικού τοποτηρητή μπορεί να εκληφθεί και ως εκ τούτου ζητάμε την άμεση ανάκληση της πρόσληψής του.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *